Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chimhumhumhu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Tegnap volt a Megemlékezés Vasárnapja Nagy-Britanniában. A királynő, a királyi család tagjai, a miniszterelnök, az ellenzék vezére, az egykori miniszterelnökök fejet hajtottak azok előtt, akik a huszadik század háborúiban szolgálták Nagy-Britanniát. Jövő…..
Örülünk, Vincent? Átlagmagyar 2012.07.10 22:45:00
Mi vagyunk a nép, akár tetszik, akár nem. Átlagosan, mi vagyunk. Mi mocskosbuzizunk a Kossuth téren, nekünk zsidózik a Bayerzsolt, értünk lop a Közgép, mi dicsérjük a Matolcsy Gyuri eszét, és mostanában, átlagosan, mi gondoljuk azt, hogy az ország tele van burundikkal.…..
chimhumhumhu 2012.07.11 11:59:20
@Vitéz Kőbányai Világos:
eh, nem vagy inyenc. :) Az egészben szvsz ez a csúcs, tekintettel a közelmúlt sajnálatos mo.-i eseményeire. Nem tehetek róla, de én vinnyogtam a gyönyörűségtől.
"......A román politikában tapasztalt plágiumbotrányok is mutatják, hogy Romániában milyen ”kultúrája” van annak, hogy egy iskolai végzettséget kerülő úton vagy külső segítséggel szerezzenek meg..... mondta az Indexnek Papp Z. Attila, az MTA Etnikai és Kisebbségkutató Intézetének munkatársa, a Miskolci Egyetem Szociológiai Intézetének egyetemi docense......"
Mi lehetne kellemetlenebb szombat délben annál, hogy az ember egyetért Selmeczi Gabriellával? Olyasvalamire gondolok, ami nem involvál szögbelövőt, vagy egy viagrás dobozban turkáló hímgorillát.A Demokratikus Koalíció felszólította Orbán Viktort, hogy azonnal mutassa be a…..
 Trebitsch emlékére        A miniszterelnök beszélt ma. Mondják, Abraham Lincolnt emlegette meg a Wayne Gretzkyt. Viszonyulnom kellene ahhoz, amit a miniszterelnök mondott.       Azt írja egy jobboldali hetilap főszerkesztője, hogy leverték a…..