Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EzredesUr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hittünk benne, de adtunk neki egy esélyt, mert tudományosan hangzott. Az eredmény majdnem mindenkit meglepett… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Téved, aki azt hiszi, egyre megy az Apollo meg az Infinity. Ezek bizony gumimárkák, de ahol az egyikkel áll, a másikkal még negyvennel rombol az autó. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
EzredesUr 2012.03.11 13:53:13
@Rocko-: :)
Tudni kell olvasni is...
Ez a TC-t minősíti. Más oldalon ez már rég leadták, talán ugyanezzel a fordítással is :) Hogy van ez? Másolt anyag?

De a lényeg nem ez volt a mondandómnak, hanem hogy a Pontozási rendszer teljesen ROSSZ!
De még a koncepció is: Igaza van annak , aki azt írta, hogy 20.000km-es futás után is kellene tesztelni, és 30°C -ban is, meg 7°C-on is, és egy olyan értékelési rendszerrel, ahol a legjobb pontszámot, a tesztelt gumik közül a legjobb kapja!!! Ebben a rendszerben a nincs legjobb? Hogy lehet ez a mérce? :) Olyan az elvárás ami még nem is létezik? :) Akkor honnét tudják, aza legjobb? Így minden gumi kaphatna egy jeggyel rosszabbat is, mert az elképzelt legjobb olyan jó... :)
Vízhajtásúvá alakítjuk Winkler tehenét. Házilag, fillérekért. Felezzük a fogyasztást, kitisztítjuk a kipufogógázt. Vagy csak simán felrobbantjuk. Mai cikkünk blogposztja...
A kamionok előzési tilalmát a legkorlátoltabb, legostobább döntésnek tartom. És ami még rosszabb: ezzel gyakorlatilag az országutak, lakott területek közlekedésbiztonságát rontják. Hogy miért? Kommentelje az azonos című írásunkat és ennek ellenvéleményét!..
EzredesUr 2011.03.16 12:32:56
@Chaoyang: 90%-ban EU-s forrásból épültek :) S azért, hogy a teherforgalmat gyorsítsák, s elvezessék a városokból, így könnyítve a lakosság életét... Ezért épült az ő pénzükből is :S

De ez egy másik kérdés ,hogy mi kinek a pénzéből épül :)