Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisslaki lászló

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán a Nők Lapja ős-elődje lehetett a Kertész Béla által főszerkesztett "Magyar Úriasszonyok Lapja Szépirodalmi, ismeretterjesztő és háztartási folyóirat". Tetszik a megnevezés: nem úrinők, hanem úriasszonyok lapja - ja, és "úri", természetesen:-)…..
Tarheel Digitális bűnbocsánat 2011.02.14 14:00:00
Kedves barátomat többször is biztattam a modern technológia használatára, ám minden esetben következetesen visszautasított. Öreg vagyok én már az ilyesmihez, mondogatta folyton, talán egy kicsit béna is, ezért aztán nem kedvelem ezeket az újmódi kütyüket. Nem szeretek bajlódni…..
Nem Csupán Amerika, de az egész világ számára precedenst teremthet egy kaliforniai bíró döntése, aki elfogadta a gyilkossággal vádolt, és ezért egyszer már elítélt Johnny Crook ügyvédjének perújrafelvételi kérelmét. Mint ismeretes, a korábbi, s mind ezidáig jogerős ítélet…..
Tarheel Jótét lelkek 2010.12.08 14:32:00
Nyolcvanegy éves korában, sokak bánatára, beadta a kulcsot Elaine Kaufman. A magyar olvasó, de még az amerikaiak jórésze sem tudja, ki volt ez az idős hölgy. Nos, a róla Elaine’s-nek elnevezett és hírneves sztárok, celebek által gyakran látogatott new yorki étterem…..