Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seppuku59

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
Bedurvul a Heti hetes címmel csigázza érdeklődésünket a Bors. Az RTL Klub gazdasági helyzete miatt erősen megvágták saját költségvetésüket, aminek áldozata lett az ezért decembertől márciusig leálló Heti hetes is.A Heti hetes alkotói azt találták ki, hogy december 28-án és…..
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..