Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travis Bickle

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tucatjával találhatunk a lakáspiacon luxusminőségűnek titulált eladó lakásokat Budapesten, legtöbbjüket a II., XII. és az V. kerületben. Kisebb az esélye azonban annak, hogy vidéken bukkanunk egy ilyen gyöngyszemre. A mai posztban egy ilyen ritkaságot mutatunk be...
A nagyhatalmak közül Oroszországban a legnagyobb szakadék a társadalomban az igazán gazdagok és a szegények között. Egy nagyon érdekes fotósorozat egymás mellé állította a moszkvai dúsgazdagokat és az őket kiszolgáló személyzet egy-egy tagját. Érdekes fényképek…..
Travis Bickle 2016.08.22 21:15:06
@Józsi01: az soros bátyjáról készült amúgy
Tegye fel a kezét, aki Budán lakik. Na, most az tegye fel a kezét, aki szereti a jófajta húsokat. Idáig ugye a biztos pont a MészárSteak volt a Hegyvidék központban, de ott történt némi személyügyi változás, és Ati, aki szintén alapköve volt az intézménynek, új helyre költözött, és saját üzletet…..
Travis Bickle 2016.03.24 23:38:17
A legtöbbek számára elképzelhetetlen, hogy milyen lehet az élet egy közel félmilliárdos lakásban. A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint egy átlagos budapesti ember nettó 204 ezer forintot visz haza havonta. Vajon hány évig kellene spórolni ahhoz, hogy ilyen, 450 milliós luxuslakásra…..
Január elején sokaknak ugrott fel a pulzusa a Wall Streeten és a londoni City-ben. Befektetési bankárok és jogászok ezrei kerültek orgazmusközeli állapotba, amikor Mohamed bin Szalmán, a szaúdi helyettes-koronaherceg kinevezése utáni első interjújában bejelentette: tőzsdére vihetik az…..
A vagyonosokról szóló egyik legutóbbi felmérés szerint több mint 70 milliárdos él New York Cityben, és milliárdosból ez a világon a legnagyobb sűrűség. Azaz a Nagy Alma visszavette a vezetést Párizstól. Nem is csoda, hiszen még a polgármester is milliárdos. A maga 25 milliárd…..
Donald Abbey az Egyesült Államok egyik leggazdagabb ingatlanmágnása, a kaliforniai Bradbury-birtok pedig a maga 78,8 millió dolláros árával az egyik legdrágább magáningatlan. Megmutatjuk, milyen is egy ekkora palota kétszintes könyvtárral, teremgarázzsal és hatalmas…..
Travis Bickle 2012.10.23 13:40:33
@Gaius Plinius Secundus: Ó, valóban? Mesélj még! Igen, és a "rongyrázó zsidók" is mind nagy aranykereszttel a nyakukban járkálnak, ugye?
Travis Bickle 2012.10.23 14:05:02
@Gaius Plinius Secundus: Az oké, hogy az egyházakat ők pénzelik, meg esetleg így "rejtőzködnek", de hogy a saját házánál valaki minek rakna ekkora keresztet, ha úgyis a hithű barátaival szövögeti itt a kárpát-medence elfoglalásáról szóló terveiket? Nem tudom mi ez a kényszeres minden-mögé zsidó látás.
Az igazi jövedelmi különbség nem gazdag és szegény, hanem gazdag és mocskosul gazdag között van Hétszeres, nyolcszoros vagyoni különbség egy társadalom a legszegényebb és a legmagasabb jövedelmű 10 százaléka között már soknak számít, feszültségeket okozhat. Pedig ez a…..
Travis Bickle 2012.04.21 19:06:15
@Mc Murphy: amerikában, gondolom
Egy ilyen kilátásért és a hozzá tartozó 225 négyzetméterért 26 millió dollárt kérnekIngatlant vennél és van a célra egymillió dollárod? Ebből itthon lényegében simán kielégítheted minden józan otthonteremtő igényed, legyen szó egy panorámás belvárosi lakásról, vagy…..
Travis Bickle 2012.04.01 20:56:23
A lovon ülő lányt Ekaterina Ribovovlevának hívják. 22 éves, monacói állampolgár, egy meg nem nevezett amerikai egyetemen tanul, kicsit sem mellékesen pedig a Forbes lista 93. helyén lévő Dimitrij Ribovovlev egyik gyermeke. A papa (hivatalosan) műtrágya-gyártásból szedte össze a…..
Travis Bickle 2011.12.23 20:08:37
Travis Bickle 2011.12.23 21:38:39
@Zigomer Trubahin: nem vagyok tisztába az átírással, csak tuti, hogy a közepe nem "ovovlev" hanem "olovleb", legalábbis bármilyen más netes forrásnál ez a neve

@Kelly és a szexi dög: tényleg csak annyi lett volna az a gyönyörűség?
Az első benyomás nagyon fontos, és bár lehet második esélyt kapni, mégis sokkal jobb, ha már az első randin lenyűgözzük szívünk választottját. A világ emlékezetesebb randevúját ajánlja egy brit cég, az Amazing Retreats. Ez persze szubjektív, de az ár már nem az: a…..
Visszatér a személyzettartás divatjaA XXI. század európai korszelleme nem éppen vonzó munkának állítja be mások kiszolgálását, ez viszont csak az egyik oka annak, hogy az utóbbi időben minden eddiginél nagyobb lett a kereslet a butlerek iránt. A jelenség legfőbb okát ismét…..
Végre valami tényleg történik a jobb sorsra érdemes Váci1 projekttel. A Vörösmarty téren valóban Budapest legszebb áruháza várjavárná a vásárlókat, igaz, egyelőre bérlő/üzlet nem igazán van, így a nyitás is csúszik. A külső üzletek esetében szerencsére nem kell már…..