Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beyondhell

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan minden kritikus, filmes lap és blog előáll a saját évösszegző toplistájával, valami hasonlót mi is tervezünk, de előtte lássuk, milyen filmeket kedveltek idén a(z angolszász) kollégák. A Metacritic.com folyamatosan frissülő táblázatban összesíti a különféle…..
Vetítik: Péntek (december 24.), Viasat3 21:30 Love Actually színes, magyarul beszélő, angol romantikus vígjáték, 129 perc, 2003. Rendezte: Richard Curtis Főszereplők: Hugh Grant, Colin Firth, Alan Rickman, Emma Thompson, Bill Nighy  A Karácsony a szeretet ünnepe, legyen szó…..
LisztesLáda Daily Facebook 2010.12.19 00:04:00
 Mivel szerzői jogokat sértett. Leszedték. Mivel feltették. Feltettük. Megint. A life on Facebook reloaded.   ..
beyondhell 2010.12.19 14:04:00
Most olvasom a subbán az év 10 legjobb filmjét imdb-pontszámok alapján. Átfutottam, miket láttam idén, hogy korrigáljam a listát a saját véleményem szerint (és mondjuk a faszba leradírozzam róla a sárkányos rajzfilmet, ami azóta ellepte a világot), de aztán gondoltam egyet, és…..
Aki múlt héten elkezdte A sivatag oroszlánja című líbiai-amerikai (!) klasszik háborús filmet, az ma befejezheti: m2, 21.25-től.A különböző római katonás, Brad Pittes, meg tököstekés filmeket most hanyagolnám, helyettük egy valóban fontos filmre hívnám fel a figyelmet: a tv2…..
 Carol Shields a Jane Austen életrajzában eléggé lehúzta Austen ezen korai művét, de mivel kéznél volt (szintén tesómtól kaptam kölcsön), és szerettem volna még mindig erről a világról olvasni, belekezdtem. Hát nem egy tipikus Austen regény, az biztos, inkább mintha csak…..
Itt van ez a PISA felmérés, ami most megmondta nekünk, hogy mi ám aztán iszonyat jók vagyunk. Persze csak a szövegértésben, mert a vizsgálat háromévente vizsgált egy témakört, így a többi helyzetéről most fingung sincs. Vagy van, de csak a 2006-os természettudományos, a 2003-as…..