Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omar

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Omar 2015.11.12 08:19:08
@elfogadod: Gondolom, szerinted vicces és/vagy elmés a megjegyzésed. Remélem, TE sehol nem képviselsz senkit.
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
Ahová a király is gyalog jár, szokták mondani, és akkor mindenki tudja, hogy a vécéről van szó. Ha új otthont veszünk nem mindegy milyen az illemhely. Szóval most összevadásztunk pár hirdetésből vécéket és lehet szavazni, hogy hol lehet a legjobban ücsörögni. Ez is ízlés…..
Omar 2015.09.17 10:16:52
Befejeződött a TV2 Rising Star c. tehetségkutatója, amit végül Várhegyi Lucas Palmira nyert. A négy döntős közül először - nem kis meglepetésre - Fehérvári Alfréd esett ki, őt Peter Srámek követte egy drámai végjáték után. Srámek a második körben 53 százalékot ért…..
Julian McMahon (Nip/Tuck) és Daisy Betts (Shutter) is beszált a Syfy hatórás minisorozatába, amit Arthur C. Clarke klasszikusa nyomán forgatnak, hogy jövőre képernyőre is kerülhessen. A sztori a Földet békésen megszálló idegen lények és az invázió következményének…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.08.19 09:30:00
Nem szarral gurigázik a Sony sem: a Playstationre készülő Powers című sorozat főszerepére megnyerték a leginkább a District 9-ból ismert Sharlto Copleyt és Michelle Forbes is aláírt a projekthez, amiben Eddie Izzard, Noah Taylor, Susan Heyward, Olesya Rulin, Max Fowler és Adam Godley…..
A 2003 decemberében bemutatott Battlestar Galactica-remake minisorozat és azt azt egy évvel később követő, igen hamar és joggal kultstátuszba emelkedő, négy évadot pár tévéfilmet, előzménysorozatot és websorozatot megélő űropera nem sokon múlt, hogy másik főszereplővel…..
Motoros konyhája Együnk halat! 2. 2013.12.01 15:03:18
Ahogy az előző részben is megpendítettem (itt tudjátok elolvasni)  -és nagyon sajnálom- de mi nem tudunk halat enni, se kultúrája, se hagyománya nincs a halfogyasztásnak itthon. Hazudok! Karácsonykor mindenki veszi a dömping-áras (rossz minőségű) pontyokat, mert "ez a…..
Az American Horror Story harmadik évada megint csodálatosan zavaros, és a színészek mindent kihoznak az eszement karakterekből (Jessica Lange, Kathy Bates és Angela Bassett játéka láttán hétről hétre leesik az állunk), de egy színésznőt az első évad vége óta hiányolunk…..
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
hogyvolt Magánórák (18+) 2013.03.22 21:00:00
A pornóban a történetet gyakran letudják néhány jelmezzel, hiszen csak a helyzet a lényeg, utána úgyis mindig ugyanoda torkolnak az események. (És igen, ez most egy szóvicc volt a torokkal.) Mert ugye milyen csavart várhatunk attól a sztoritól, ami úgy kezdődik, hogy a leizzadt…..
Omar 2013.03.22 22:13:08
A Múzeumok Éjszakájára időzítve, péntek délután nyílik meg az ország első és egyetlen tematikusan berendezett, a rádiózás és televíziózás történetét bemutató múzeuma a VIII. kerületi Pollack Mihály téren.  A kiállításon bemutatott elektromos és mechanikus…..
comment:com Nappal hugom, este... 2010.07.18 14:00:00
Kezdjük a délutánt a Viasattal, ahol 16:55-től Joey duplarész megy. Mai káddugó-mellbimbójú napicsajunk is ebből a sorozatból van: Drea de Matteo Joey bácsi erősen MILF-kategóriás tesóját alakítja. 17:55-től Rowan Atkinson agyzsibbasztóan beteg humorán röhöghetünk:…..
Az Animax aztán komolyan veszi a profilátalakítást. A főleg japán animéket adó csatorna május elsejétől leadja az American Idol 8. évadát. A dolog nemcsak azért érdekes, mert a csatorna ki akar törni a skatulyából, hanem azért is, mert az American Idol kistestvére, az X-faktor…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.22 09:39:00
Ugyan nem szerepelt túl jól az HBO-n a How to Make it in America (hamarosan nálunk is látható) első évada, de a kábelcsatorna bízik a készítőkben és kért még egy évadot az útkereső fiatalokról szóló sorozatból. Monet Mazur szerepelni fog a Castle második évados…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.16 09:28:00
Debra Winger állítólag szerepelni fog az HBO In Treatment című Emmy-díjas sorozatában, aminek lokalizált verzióját állítólag az HBO Magyarországon is elkészíti. A CBS állítólag egy nagy Wall Street-i befektetőcég főnökét akarja megnyerni arra, hogy szerepeljen az…..
Úgy egy éve került elő ez a pletyka/terv először, amikor Michael Weston színész először tűnt fel a sorozatban, és annyira bejött a figura a nézőknek, hogy a producerek komolyan eljátszottak a gondolattal, hogy készítenek egy testvérsorozatot a magánhekus figurájára alapozva.…..
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
kla: Tudtok esetleg valamit arról, hogy a Drót 2. évadját miért nem lehet kapni itthon? Már az összes évad kijött, a többi viszonylag könnyen beszerezhető akár online, akár a nagyobb boltokban, úgy tűnik, hogy jön belőlük utánpótlás, de a 2. évad már évek óta…..
A TV2 jó húzásait egy kézen meg tudjuk számolni, menten ott a House ugye, amivel nagyot szakítottak, és a Született feleségek, most pedig jön hozzájuk egy harmadik olyan sorpzat, amire érdemes odafigyelni. A The Black Donnellys című NBC-széria szép reményekkel és zseniális…..
Idén 60. alkalommal osztották ki az Emmy-díjakat (a tévés Oscart), és a díjazottak között a szakma és az újságírók legnagyobb meglepetésére olyan nevek is előfordultak, mint Bryan Cranston vagy Jean Smart. A papírforma úgy a díjak felénél igazolódott be, a John Adams tarolt a…..
Az elnöknő alkotóit minden bizonnyal már 2005-ben megihlették a Hillary Clinton elnökjelöltségéről szóló mendemondák, hisz egy évvel a duplavés Bush újraválasztását követően máris női elnökös sorozatot rittyentettek a Joshua Bartlet nyugdíjazása nyomán szorongó…..
Nem értem, miért nézik milliók a tűzijáték tévéközvetítését. Élőben még rendben van, leszakad az ég, hatalmas a robaj, és mindent beterítenek a kék-sárga-piros csillagok, de ez egy vibráló dobozt bámulva csak néhány színes pukkanás, meg pár giccses kép. Akkor már…..