Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boblbee

18 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves vásárlónktól kaptuk az alábbi levelet, melyet teljes egészében, engedélyezett névközléssel teszünk közzé. Kedves Boblbee! Húszéves tapasztalattal rendelkező, veterán grafikusként a munkám azzal telik, hogy hetente, meghatározott napirend szerint különböző…..
Boblbee Csomagom is nehéz... 2009.05.05 17:45:00
Nem tudjuk ki készítette ezt a képsort Horváth Charlie: Nézz az ég felé című számára, de lélekben támogatjuk! Lásd: a 28. másodpercél. ..
A Zugügyvédhez előbb érkezett meg ez a csemege. A fejlesztő cég egy számlakésedelem miatt szerzői jogsértéssel gyanúsítja a megrendelőt. Már ez is necces egy kicsit, de a bocsánatkérés követelése késedelem miatt, mint jogi kategória mindenképpen…..
Onlinemarketing blog Flashtelenül 2008.07.03 22:43:17
Nem szeretem a flash oldalakat. Konkrétan a Flash megoldással nincs bajom, nagyon sok esetben érdemes használni, de ha egy weboldal erre - és szinte csak erre - épít, az idegesít.Kezdve azzal, hogy le kell tölteni egy csomó adatot. Arra várni kell. Aztán egy egyszerűbb oldal is zabálja…..
Boblbee Egy "kis" művészet 2008.08.17 20:49:00
Valaki festeni szokta a szupertáskáját, más csak matricázza. De hogy Swarowski-kristályokkal rakják ki?! Le a kalappal Alexandra!  ..
A termékek többsége megvásárolható!Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához! Az Index.hu csapata parádés tesztet hajtott végre. Ez kiváló alkalom volt arra, hogy a világon először teszteljük a szupertáska laptopvédelmét és levonjuk belőle a tanulságokat. Ha nem épp e…..
Köszönet a holland Boblbee-nek. ..
Boblbee Boblbee - több mint táska 2008.04.14 12:16:14
Boblbee Vízhatlan modellek 2008.04.14 12:12:21
Köszönet a holland Boblbee-nek!Két modell: Amphib 15, majd Amphib Pro 30..
Boblbee Megalopolis Carbon Pattern 2008.04.14 12:07:54
Egy kis videó egy különlegesen kiképzett héjú szupertáskáról. Köszönet a holland Boblbee-nek!..
A termékek többsége megvásárolható!Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához!  A Boblbee-szupertáska egy teljesen új felhasználási kultúrát teremt, mely azoknak szól, akik számára a minőség, a kényelem és a…..
A termékek többsége megvásárolható!Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához! 2007 októberében egy e-mail érkezett a Boblbee svédországi központjába. A fiatal motoros vásárló arról írt, hogy hogyan védte meg az egészségét és talán az életét is a frissen…..
A termékek többsége megvásárolható!Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához!   Az exoskeleton-kutatás a robotika egy furcsas, hibrid ága. Először talán az Aliens sorozat első mozifilmjében láthattuk, amint Sigourny Weaver…..
A termékek többsége megvásárolható! Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához! Már a 20-30 éves korúak közül is sokan szenvednek derékfájásban, ami valljuk be, elfogadhatatlan ebben a korban. Ez az ISIÁSZ, amely gyerekkorban és kamaszkorban jön létre a túlpakolt…..
A termékek többsége megvásárolható!Csatlakozz Te is a Boblbee-rajongók táborához! Cikkünkben a motoros biztonság témakörét járjuk körbe a Boblbee szupertáskák vonatkozásában. Vagy fordítva, a Boblbee szupertáskák témakörét a motoros biztonság vonatkozásában. A…..
Minden szülő figyelmébe ajánluk egy másik blogger cikkét, de azok számára is hasznos tanulságul szolgálhat, akik nagy súlyt szoktak cipelni a hátukon vagy a vállukon.Kattintson ide 'Blogja' cikkjéhez!Kapcsolódó cikk:Az iskolatáskák és az isiász kapcsolata..
A termékek többsége megvásárolható! Csatlakozz Te is a Boblbee-hívők táborához! Síelés, snowboardozás: A télisportok kedvelői a síidény tetőpontján előveszik nagyméretű vászontáskáikat, a síléceket vagy a hódeszkát. A vászontáskát telepakolják a cuccokkal, a…..
A termékek többsége megvásárolható! Csatlakozz Te is a Boblbee-hívők táborához! A német Pro7 csatorna Galileo című műsorában egy ötlépéses tesztet végeztek el. A teszten három táska vett részt, egyikük egy Boblbee-márkájú modell, pontos neve: Titan. A Boblbee-táska…..
Boblbee Mit jelent a SZUPERTÁSKA? 2007.08.22 11:53:00
A termékek többsége megvásárolható! Csatlakozz Te is a Boblbee-hívők táborához! A szupertáska fogalma a Boblbee-táskák nyomán jelent meg. A fogalom létrejöttének oka, hogy szükséges volt külön megkülönböztető kifejezéssel azonosítani ezeket a másfajta táskákat. Ahogy…..
A svéd gyártó japán központjában már kapható a Solar Dock, és remélhetőleg a magyar piacon is hamarosan megjelenik ez az esőálló, napelemes kütyü.Az iPod-kedvelők egy újabb ínyegséget várhatnak.A terméket a Boblbee szupertáskáinak atyja Jonas Blanking svéd ipari…..