Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NativeSon

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki tudja miért, az elhagyatott települések mindig is vonzottak. Amikor Székelyföldön játszottuk, ki is sírtam zenésztársaimnál, hogy kerüljünk pár tucat kilométert Bözödújfalu felé, de mivel szürkületkor értünk oda, sokat nem láttam az elárasztott faluból. Pár éve…..
NativeSon 2016.07.05 15:05:42
Kellett ez nekem? Itt ülök a Debreceni-tó déli partján, rommá csíptek a szúnyogok, és persze a bor is fogyóban van. Mintha lenne még energiám inni. Úgy hasogat a farom, mint egy rutinos favágó, és holnap majdnem kétszer ennyit fogunk gyalogolni. Eddig bő huszonhárom kilométert jöttünk Miskolctól. A…..
NativeSon 2016.07.01 13:01:09
1983 óta csupán egyszer fordult elő, hogy az éppen aktuális U2-lemez nem a brit listák élén kezdett, de még az Achtung Babynek is simán elnézhető, hogy Michael Jackson Dangerous albuma megelőzte. Szóval nyugodtan kijelenthetjük, a U2 harminc évig nem hibázott. Most viszont nagyot.…..
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
NativeSon 2010.12.08 15:31:22