Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt)

3 bejegyzést írt és 773 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.11 14:08:57
@BenyoBoy: Unom is! akkor egyezünk ki abba, hogy még megírom ezt a szar posztot a kamublogomra aztán törlöm magam a gecibe. Deal, haversrác?
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.11 14:15:03
@BenyoBoy: bazmeg tényleg, szép! OK, már itt vezekeltem egyszer, most itt is megteszem... Bocsánat! Szépen észrevetted... látszik kettőnk közül melyik a diplomás, na! =)
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.11 14:20:39
@BenyoBoy: "Meglássuk aztat, még".
"Magyar fű, Árpád vezér ajánlásával” – ez a meghökkentő felirat fogadta a fesztiválozókat az idei EFOTT-on a Jobbik sátránál. A párt arra szólította fel fiatalokat, hogy ne szívjanak füvet, ehelyett a fesztivál végén vessenek el fűmagokat a sátruk helyére. “Ami…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.09 19:41:06
@Martinus_Ursius: Ahhoz képest, hogy nem érdekel, egész szép nagy bekezdést szenteltél nekik. LOL.
Az önkényuralmi jelképek használata nagyon kényes kérdés Magyarországon, legalábbis bizonyos jelképeké, pedig itthon a BTk. nagyon is világosan fogalmaz. Mégis úgy tűnik, valami azért mégsem világos, se Strasbourgban, se itthon. Most akkor hogy is van ez? Horogkereszt vagy vörös…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.06 15:59:55
@jtrencsenyi: Cigányokat nem, de legalábbis pontosan (végy bármilyen formában) dokumentált információ arról nincs, hogy más kisebbségeket is kivégeztek volna. Denis Peschanski holokauszt-történész könyvében találtam erről információt (cím: (La France des Camps: L'internement, 1938-1946).
Csak addig valaki magyarázza el nekem, hogy miért tilos 40 fokban fürdeni. Nem a tavon bárhol, hanem a wakeboard pálya elkerített, stéggel védett részén. Sokszor szoktuk sportolni a tó drótkötélpályáján, mert közel van, mert szeretjük, mert kulturált körülmények között…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.04 16:20:24
Extrém magyarságtudattorzulást észleltek a magyar nyelv használatáért küzdő szlovák civilek Párkányon. Bár a lakosság szinte teljesen magyar, a magyar CBA üzletlánc kizárólag szlovákul kommunikál a vásárlókkal. Amikor ezt szóvá tették a CBA Facebook-oldalán, törölték a…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.02 17:15:31
@Emberiségellenes háztartási gép: A jelző tökéletesen ideillik.
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.02 17:19:00
@Emberiségellenes háztartási gép: Én a zlatý bažant híve vagyok. Család akasztotta rám, de nem szégyellem (annyira).
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.02 17:22:06
Ki antiszemita? Gerő András a Galamuson leantiszemitázta Romsics Ignácot.  A címet és a konklúziót jotunder vincenttárs világosan jellemezte. Aljas. Magam a tartalmi érvekkel foglalkoznék. A vád alapja az, hogy Romsics Magyarország huszadik századáról írott cikkeiben…..
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.02 09:17:02
Mandiner blog Mi a neved, zsidó? 2012.06.27 11:01:00
  Visszanyalt az árpádsávos fagyi, saját vezéreik vérségi viszonyaiban turkálnak a radikális szubkultúra tagjai. Úgy tűnik, a jövőről való mondanivaló híján 2012-ben tényleg a múltban való vájkálásról szól a magyar közélet, bár a származás taglalása tényleg egy új…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.27 15:17:55
@röhögő:
1) Miért hazudsz?
2) Miért hazudsz?
3) Miért hazudsz?
4) Ugye tisztában vagy vele, hogy az, hogy dupla-smileykat használsz, még jobban alátámasztja az, amit írtam?
5) Miért vagy ennyire, végtelenül primitív véglény és hogy tudtál úgy teherbe baszni egy útszéli kurvát, hogy szüljön neked valami torzszülött mutáns férget? o.O
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.27 17:41:13
@belekotty: Csak a szokásos fárasztás, lazulás. Igaz, attól még igaz is. Az ilyen "röhögő"-féle pedofil férgektől felfordul a gyomrom. Sajnálom, majd megunja, gyárt pár kamunicket megint aztán jön a blogomra folytatni. Annyira unalmas és kiszámítható az ilyen Nethuszár.
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.07.01 23:47:08
@belekotty: Nem ismeretlenül.
Tegnap az Országgyűlés megszavazta az új Büntető Törvénykönyvet, amelynek értelmében többek között szigorodnak a drogfogyasztókkal kapcsolatos jogszabályok is - ez fiatalok tömegeinek megbélyegzését eredményezi: ha pálinkát iszol, az rendben van, ha elszívsz egy spanglit,…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.26 10:37:38
@Brian Cohen: Amszterdamba néztem el, meg egy kisvárosba egy busztúrával. A kisvároska normális volt, a főváros az köbö Burma szintjén áll. Kérdésedre válaszolva: mindkettő.
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.26 10:49:01
@Brian Cohen: Pontosítok: nem CSAK attól. A fiatalok folyamatosan züllenek. Londonban ez jobban látszik. Hollandiában ez teljesen megszokott. Először csodálkoztam, amikor bementem egy boltba és a fickó annyira kész volt, hogy észre se vettem amikor bementem. Akkor se nagyon vett észre, amikor megpróbáltam venni egy X ajándéktárgyat. Mint a Skyrim-ben, nem csak azt nem vette volna észre, ha kirámolom a boltot, hanem ha lelopom a ruháit. Csak állt ott mint egy szobor, az agya meg valami alternatív univerzumban a Szaturnusz gyűrűjén salakmotorversenyzett szárnyas Rubik-kockákkal. Aztán a negyedik ilyennél már nem lepődtem meg. Na, Anglia még nem jutott el idáig, de azért kezd lemenni a lejtőn. Én nem szeretném ezt, engedelmeddel.
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.27 14:16:27
@nemecsek ernő áruló: Most akkor hazudjak? Örülök, hogy neked voltak jó tapasztalataid, nekem nem. Innentől a kommentednek annyi létjogosultsága és értelme van, mint egy darab szarnak. Köszönöm a semmit.
Szegedi Csanád zsidó. Ez a kérdés alapvetően lényegtelen lenne egy normális országban. Ami miatt mégis érdekes az kisebbik részben az, hogy egy, a zsidóság köré középkori mítoszokból gyűlöletet építő párt képviselőjéről beszélünk, illetve az, ahogy Csanád és a Jobbik…..
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
Zoon Politikon Kis magyar nácizmus 2012.06.15 20:34:00
Szokás mondani, hogy a magyar politika, és rajta keresztül a magyar társadalom végletekig megosztott, kompromisszumképtelen. Szokás hiányolni az alapvető értékek feletti konszenzust, hogy például nincs egységes történelem-, és társadalomszemléletünk, magyarságtudatunk.…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.15 22:52:20
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Fog a faszom olyan szart olvasni, meg vagy te zakkanva? Ha neked ez a szint, akkor tényleg nincs miről beszélnünk...
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.16 00:17:17
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Hát kettőnk közül csak te lehetsz a hülye. "Óha, van egy ember, aki nem illik bele a saját magam által elképzelt skatulyába és előítéltetekkel teli csőlátású világomba, gyorsan személyeskedek is egy kicsit, hátha ezzel jól megmutatom, hogy mennyire okos és szép vagyok".
Na, te ez vagy. Meggyőzheted magad arról, hogy nem így van, de attól még ez tény marad. Szóval? Válaszolnál a kérdésemre is, vagy elég ennyire belesülnöd a saját hazugságaidba?
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.16 00:19:11
@diesel12: De akkor abban megegyezhetünk, hogy amiatt IS szopunk mi. Akár közvetetten akár nem.
„Váratlanul kiderült a feladata” az első sora annak a versnek, amit L. Simon László kulturális államtitkár-jelölt publikált tíz évvel ezelőtt. A fordulatokban gazdag és tanulságoktól se mentes műnek már eddig is legtöbbet idézett részlete az utolsó harmad eleje: "a hazai…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.14 10:58:28
@Member: Tökéletes egyetértés.
Az ukránok olyanok nekünk, mint a szeretetreméltó, de a szipuzástól kissé visszamaradott unokatestvér. Hosszú közös történelmünk van, gyakorlatilag alig múlt el évszázad, hogy ne próbálgattuk volna nekik tanítgatni, hogy hogyan kell főzni, házat építeni, lengyeleket hentelni,…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.11 18:53:56
A közszolgálati média Duplagondol Részlegének Ténymegsemmisítő Ügyosztályán újabb írányelvet adott ki az Elhallgatási Akciócsoport: csilingelt az írógép a sor végén, hatalmas robajjal csapódott a pont a mondat végére. A Klubrádió nem létezik. Legalábbis ha nem…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.11 17:13:47
Kilenc lövés dördült el, két sörétes puskából tüzeltek a támadók Kislétán – állítják a fegyverszakértők. Balogh Mária életét három, sörétes puskából leadott lövés oltotta ki, kislányát egy közelről, sörétes puskából származó lövés érte, ami…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.11 16:57:57
@Kiszámoló: Csak azt nem értem, ha ennyire fáj az igazság, akkor miért nem tesztek ellene valamit... Mindegy is, addig jó, amíg nem itt van.
Minden zenésznek van példaképe, aki nagy hatással volt munkásságára és stílusának kialakulására. Ebből kifolyólag előfordulnak olyan esetek, amikor egy már befutott vagy épp a siker kapujában álló előadó szerzeményéről kiderül, hogy ez bizony csak egy csúnya lopás. A…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.09 22:22:12
@stg: @galamb01:
Na, pont ezt akartam én is linkelni. :D A poszt jó, csak kár, hogy sima fordítás, egy forrásmegjelölés jó lett volna, vagy legalább egy kiegészítés pár magyarral.
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.11 09:10:29
@Lángoló Gitárok: Akkor jó.
Kettős Mérce Új feudalizmus 2012.06.05 09:43:52
„Juhász Oszkár a földjén dolgoztatja a közmunkásokat” - adta hírül az ATV, méghozzá múlt heti hírüket megerősítve. Nem meglepő a történet, de annál szörnyűbb: bevett tendenciává vált a közmunkások jobbágyként kezelése, az új földesúri rendszer…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.07 12:23:04
@röhögő: Szeretsz röhögni, röhögő? :) Tán a szüleid temetésén is ezt tetted? Megjegyzem, nem szép dolog az ilyen. :(
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.07 17:43:24
@röhögő: Nocsak, nocsak ,csak kibújt a szög a zsákból te pesti fasz! ;) Várjunk csak, mit is mondtál (bocsánat, hazudtál) korábban? Én kutakodok és nyomozok utánad? :D Persze kiscsóka, takarodjál vissza röhögni a temetőbe valamelyik hozzátartozódhoz, ha ez tesz büszkévé, nem akarom elrontani a szórakozásod. :) Képet esetleg nem szeretnél rólam, te látens pedofil? :D Most már értem, miért van fiad... BETEG!!!
"A Jobbik és a Kurucinfo nem médiumok"
Igen. Miért ki írta? Ja, hogy nem tudsz elválasztani két tagmondatot? Osztod az észt a latinról aztán még magyarul se tudsz! xD Ekkora szánalmas szart, figyu, inkább a fiadat baszogasd szó szerint, mint engem átvitt értelemben. Mindketten jól járunk! :)
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.07 21:38:47
@röhögő: Olvasni tudok, de látom, TE nem. Természetesen attól, hogy egy olyan retardált skizoid szociopata vagy, aki a saját gyerekén éli ki perverz nemi vágyait (és a temetőben való röhögés szerinte normális tevékenység), nem is feltételezhetem, hogy képes legyen alapvető nyelvi helyességgel elsajátítására. A kommentedet tényleg nem értem. Most eljátszod, hogy ennyire hülye vagy, vagy esetleg apuci is felpróbált párszor, aztán amiatt lettél ilyen suta? Világosan leírtam, hogy te pampogtál a legjobban, amikor elolvastam egy kommentedet visszamenőleg, azóta meg mással sem foglalkozol csak megpróbálsz belém kötni, sikertelenül -hiszen mint korábban írtam- a magyar nyelv alapjaival sem vagy tisztában. Esetleg román vagy?
Igen, a szerző én vagyok. És? Leírom még egyszer, hátha két seggbe-kuki között felismered, hogy TAG-MOND-AT!!! Érted már te genetikai hulladék? TAGMONDAT!
Esetleg szeretnél tőmondatokat, hogy felfogd amit írok?
Amúgy melyik volt az első film amit láttál, miután megmagyarázhatatlan okból túlélted a holokausztot? Bónuszként egy matekpélda, ha már ennyire osztod az észt: ha egy háromszög minden belső szöge 90 fokos, akkor miért nem takarodsz a sajtos-tejfölös kurva anyádba? :D
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..
Fear Factory - The Industrialist(Candlelight) Dino Cazares, a Fear Factory nagyravágyó metálgombóca egyszer kvázi földbe állította saját zenekarát. Most éppen azon munkálkodik, hogy másodszor már ne tegye. Az események ennél nyilván bonyolultabbak, de Cazares a metálszíntér…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.07 12:41:11
@DJ Etus: Dettó. Nem mondom, hogy ez a legszarabb lemezük, de nekem nem tetszett. Az Obsolete és a Digimortal a legjobb tőlük (meg ami utána jött az Archetype, meg jó, a Transgression-on is volt 1-2 jó szám).
Valahogy nagy összevisszaságot éreztem, nem voltak jól felépítve a számok, az indusztriális zörejek meg borzalmasak voltak (pedig a régebbi lemezeken bőven működött). 2/5, de nem szavazok, mert még mindig imádom őket. Ennél még az előző lemezük is jobb volt!
Tegnap a fényes utcán egy idióta odament egy 90 éves emberhez, és inzultálta, már ez szégyen lenne. De a 90 éves ember Dr. Schweitzer József nyugalmazott főrabbi és csak azért inzultálták, szóltak be neki, mert zsidó. Másik ok nem lehetett, az antiszemitizmuson kívül nincs más…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.07 12:21:58
@komplikato: Ez amúgy jogos.
Lassan már tényleg elhiszem, hogy teljesen meghülyültünk. Mint írtam korábban, nem éltem meg diadalmámort, amikor megtudtam, teret és szobrot is kap a Kormányzó Úr, a Nemzet Apja, mivel nem értek egyet hatalomgyakorlási módszereivel és úgy általában a múltba révedő, erősen…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.05.16 22:11:55
@Member: Az én kedvenc falfirkám a Tankcsapda, amit úgy írtak fel, hogy Tankcsabda. :D De jah, ez a legegyszerűbb és legprimitívebb módja a vélemény nyilvánításnak. Tényleg olyanok, mint az ősemberek.
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.06 15:25:53
@Member: Mert a nácik bűnei miatt aztán baszott jogos magyar emberek lelkébe, magyar szakrális emlékművek és jelképek meggyalázása és magyar személyek lejáratása, hogy aztán a kettős mércét alkalmazva a (valamilyen rejtélyes oknál fogva zsidó származású) elkövető megússza, a másik (valamilyen rejtélyes oknál fogva magyar származású) pedig szó nélkül sittre kerüljön. Bár a Jobbik nem ezt mondta, Tiszaeszlár óta tényleg nem kerülhet zsidó börtönbe. Egyszerűen azt csinálnak, amit akarnak.
Igazad van, ez még nem is annyira nagy elégtétel ezekért! :D
Néhány keresetlen szóval sikerült sokakat megbántanom. Előre bocsátom, nem ez volt a célom. Kérem őket, ne legyenek megbántva. Őszintén szólva meglepett, hogy ennyi ember megsértődött azon, amit írtam. Ha visszanézem a most 600 kommentet, a következő dolgok miatt sértődtek meg…..
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.04 21:39:04
@Conv.: Igen, ez jó a cseheknek és a szlovákoknak, de nekem, magyarként ez miért örvendetes?
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.04 21:55:20
@triple_sec: Nna, így már pontos és még értem is! :) Jé, még vannak értelmes kommentelők akik érvelnek a blog.hu-n? Teljesen le vagyok döbbenve (a szó pozitív értelmében). Így már én is egyet tudok érteni. Ha anno így oldották volna meg... de sajnos nem. :(
Aszteroida-bányász metal énekes (törölt) 2012.06.04 22:03:20
@triple_sec: Én is! =)