Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martin611

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
martin611 2007.09.29 13:42:06
Múltkor írtam egy cikket az "Afrika sötét titkai" nevű játék orbitális kézikönyvéről. Aki még mindig nem értené, miről van szó, nézze meg előbb a videótSzóval megírtam, hogy a kézikönyv igen jelentős része, igen zavaros kamu feljegyzésekből áll. De jó pár…..
martin611 2007.09.11 21:21:28
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..