Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mnemosyne

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..
Mnemosyne 2007.08.23 17:03:27
Nergal 2007.08.23. 14:40:42
"De sok volt az olvasnivaló. Ott kezdeném, mi a bűnük? A temető szakrális, szent hely... a keresztényeknek. Csakhogy ma vallásszabadság van, így nem mindenkinek az. Innentől elvi bűnt nem követtek el."

A temető nem egyszerűen vallási érték. Erkölcsi is. A temetőben hangosan beszélni sem jutna eszembe soha. Sőt. Táncolni, vetkőzni, és fényképezkedni sem szoktam a temetőkben.
Rendkívül toleráns embernek tartom magam, és előítéleteim sincsenek. Viszont ezt a két halálmadarat ugyanúgy elítélem, mint azokat a ,,kislányokat" akik övet vesznek fel szoknya címén, vagy azokat a ,,kisfiúkat" akiknek a legnagyobb örömöt az jelenti, hogy az anyjuk kisminkeli őket.
És ha annyira vágyik rá a kislány, hogy temetőben maszturbáljon, akkor mért nem a családi kriptát kereste fel? Azzal úgy fotóztatja magát, ahogy akarja. Sőőőt... anyucinak is megmutathatja....
,,-Nézd anyu, csináltam közös képet a nagypapával!"
Hát nem mindannyian ezt akarjuk hallani a gyerekünktől?
Hát nem ezért állítunk eléjük erkölcsi példát?
Nem hibáztatom a szülőket, de én erre is azt mondom, mint annyi minden másra, hogy egy időben elcsattanó atyai pofon, és nem jutottak volna idáig. Akkor nem kellene most hónapokig a rendőrdére járniok, meg hasonlók.

És kérdem én, hová lett a becsület? Olyan nehéz azt mondani, hogy igen, ott voltunk, igen csináltunk ilyen felvételeket, igen, feltettük a netre. Igen, jó ötletnek tűnt. Elénézést kérünk az érintett hozzátartozóktól. Pont.

Vagy legalább csendben maradni az istenért...