Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VLD

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Balatongyörökről számtalan régészeti lelet bizonyítja, hogy már évezredek óta lakott ez a terület. Egy római kori településre épült a középkori falu. Az Almádi Apátság alapító levelében szerepel először a neve 1121-ben. Nevét Szigliget egykori ura, Atyusz bán Gyürk nevű…..
Csajos délutánt éltünk át Regina barátnőmmel. Főzés, beszélgetés zajlott ma a második emeleti konyhában, s ehhez két epizódnyi Szívek Szállodája asszisztált. Dolgunk végeztével úgy döntöttünk, hogy miért is ne nézhetnénk filmet a kora esti órákban. Választásunk a…..
Az antwerpeni vasútállomás Belgium legszebb állomásépülete. Ezt nem én mondtam, hanem egyszer egy utazásom alkalmával hallottam egy belgától. De minden valószínűség szerint igaza is lehet. Bár még nem láttam az összes állomást Belgiumban (szám szerint  még csak 5-öt:…..
Hihetetlenül hosszú idő után végre ismét billentyűzetet ragadtam és remélhetőleg beszámolok még néhány eseményről...
VLD 2011.05.06 22:19:08
"Na, ő az esetem". Rengetegszer hangzik el ez a mondat, főleg mostanában. Nem tudom, hogy másnál hogy van, de nekem több "férfitípus" is elnyerte a tetszésemet az évek hosszú sora alatt. Barátnőim elszenvedő alanyai kifakadásaimnak, ilyenformán tisztelem is őket,…..
Azaz megint utazok, ezúttal haza. Még vár rám pár tennivaló, a bőröndöm csak félig van (valamivel ki kéne tölteni az üres felét is), a vonatot és a buszt is el kell érnem, szóval lesz ma is sok izgalom. Főleg este fél nyolckor, miután leszállt a gépem Budapesten. :)..
VLD 2011.04.12 20:10:58
Hétfőn a szokásos ESN bulin mindössze annyi volt a feladat, hogy vigyünk különböző alkalmatosságokat, amiben folyadékot (nevezetesen sört) lehet tárolni és ők (mármint az ESN-esek) ingyen feltöltik. Természetesen volt pár kikötés is: egyféle tárgyat csak egy ember…..
Szombat: A szombati program (a 10.30-11.30 közötti reggeli után) a Beach Game volt. Ez annyit jelentett, hogy 6 fős csapatokban kellett különböző feladatokat végrehajtani. A teljesség igénye nélkül volt például bokorba ugrás,... ...csapattagokból piramis építés,…..
Először is minden nőnek nagyon boldog Nőnapot kívánok! (ugye mondhatom ezt, annak ellenére, hogy az én személyi számom is kettessel kezdődik?) Ezt a gyönyörű virtuális virágot pedig Ákos küldte nekem, de megosztom minden kedves családtagommal és barátaimmal (akik olvasnak):…..
VLD 2011.03.08 22:00:53
@bonyi z.: Neked meg boldog nemzetközi Bonyi-napot! Ja, és a zene eleinte fura, de aztán szupi!
Miközben én (remélhetőleg) éppen remekül érzem magam a kiránduláson, addig megosztom a legújabb mobil háttérképem: Közben indulhat a szavazás, hogy mégis pontosan mi ez. A tovább mögött pedig a megfejtés szerepel. Megfejtés: ez egy felülről készített kép a Café Frei-ben…..
Szóval ma délután indulunk az ESN szervezte kirándulásra az Északi-tengerhez. Valószínűleg nem így néz ki most Oostende, de azért remélem majd én is tudok pár szép képet készíteni. :) Alábbiakban a programot ismertetem. Na nem azért, mert ez olyan izgalmas így leírva, de…..
Példák: 1. Ha nagy bulit tervezel és készülsz is rá, akkor az tuti nem lesz jó. De amennyiben kedved sincs hozzá, és "csak egy sörre" benézel, na akkor hatalmas szórakozásban lesz részed. 2. Nem várod és nem is gondolsz rá, hogy találkozol valakivel, akkor biztos, hogy…..
VLD 2011.02.24 19:15:55
Csütörtök este elérkeztünk az utolsó programhoz, nevezetesen a kocsmatúrához. Nem tudom hogyan lehetett volna jobban megszervezni, de ez így nem volt a legjobb. Az első helyet leszámítva mindenhol telítettek voltak a pubok/klubok. Inkább maradtam volna kint, csak hát ahhoz kissé…..
Volt néhány potyautas a bőröndömben (2 mackó és 1 kis elefánt). De ha már így alakult, akkor megmutatom nekik a kilátást a szobámból. :)..
VLD 2011.02.10 10:14:30
Tegnap még Magyarországon keltem fel, ma viszont már Belgiumban (egy kölcsön kapott paplan alatt). De ne szaldjunk ennyire előre, kezdjük 2011. február 7-én, hajnali 4 órakor. Ugyanis ilyen korán kellett kelni, hogy a 6:10-kor Belgiumba induló repülőn már rajta lehessek. A korai…..