Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanesze

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az IMF-tárgyalódelegáció egyetlen valódi pénzügyese Pleschinger Gyula, az NGM államtitkára. A "szakember" ma azt nyilatkozta a Wall Street Journalnak (nem a Magyar Nemzetnek!): "Egy elővigyázatossági hitelkeret (PLL) nagyon előnyös lenne Magyarország számára és…..
Ami a vicces autóhirdetéseket illeti, ezúttal egy iggazi taxismercit kínál:DE MOST TÉNYLEG. ELVENNÉL EGY VOLT PROSTIT? TUDOD HOGY AZ VOLT, PÉNZÉRT TULAJDONKÉPPEN ELMENT BÁRKIVEL AKI LEINTETTE- BÁR CSAK PÁR ÉVIG CSINÁLTA, ÉS FUTTATÓJA IS CSAK EGY VOLT. EZZEL SZEMBEN MINDIG ÜGYELT…..
A balhé ott kezdődött, hogy a Tilos rádió leadott egy Ice T számot, amit a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kifogásolt. A zseniális levelezés ezen a két linken található: 1, 2, és KÖTELEZŐ OLVASMÁNY!Kösz SOUP..
vanesze 2010.12.12 09:17:35
@Coffeyville: Háááh, ezen befeküdtem... :)
Subba Top 10 pofáraesés 2010.12.10 14:05:00
Irodában okosan, én végig hangosan röhögtem, sőt, harsogtam. via..
vanesze 2010.12.10 23:08:22
@silayn: Szerintem annak annyi. Ha jól értelmeztem, már csak az idegek rángatták, mint a csirkét fejlevágáskor.

Ember már nem lesz belőle...
vanesze 2010.12.11 15:36:50
@miklos.rabai: Áh, köszi. Most már értem.

Bevallom őszintén, csak tegnap este lefekvéskor villant be, hogy miért van a facebook felirat a videó alatt. "Arckönyv", a kurva életbe... Ahogy ott nyitogatja a doki...
Kövér Lászlónak úgy látszik, nem a hajában volt az ereje, Házelnökként a parlamenti élet  nagy reformjára készül.(fotó:fidesz.hu)Az Inforádiónak beszélt arról december 5-én vasárnap, hogy mik bántják, és mit szeretne.1, Túl sok ember az Országházban"...nem csak a…..