Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Linusblabla

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egészen elképesztő az a luxus és az a hatalmas tér, melyben Sylvester Stallone és családja tengette a mindennapjait az elmúlt 23 évben - a kaliforniai megaingatlan viszont most felkerült a piacra és őszintén, szó szerint mindenki megbolondul érte. Csupán annyi bökkenő, hogy teljességgel…..
Ezúttal a Főfotó archívumából került fel több, mint 2500 fotó a fortepan.hu-ra. Ezek között persze bőven akadnak olyan képek is, amelyeknél nem tudni, hogy hol készültek, mit ábrázoltak. Ebből mutatok be most 30 felvételt. (Fontos: a fotók nem feltétlenül Budapesten készültek, bár a nagy részük…..
Linusblabla 2021.04.09 18:17:13
@jinjang: Igen, ez az, én még emlékszem a trójai falóra a játszótéren!
Apálykor az iszapos vagy kemény homokos tengerfenéken kilométerhosszan sétálgató vagy kocsikázó turisták, száraz lábbal felkereshető szigetek, valamint különleges élővilág a tenger és a szárazföld elmosódó határán – ez a Watt-tenger világa. Ez a sajátos vízivilág azonban egyáltalán nem korlátozódik…..
Olvasom minap a Zindexen Gerő András cikkét a Galvani hídról. Röviden méltatnám is: Nagyvonalú írás egy nagyvonalú történésztől. Kezdi azzal, hogy nagyvonalúan egybemossa azokat, akik nem akarnak hidat, azokkal, akik Albertfalván akarnák. Tényleg, hát mi különbség van köztük? Majd…..
Linusblabla 2021.03.12 17:50:42
@promontor: Akkor kezdjük a szövegértéssel:
Te: "Nagyvonalú írás egy nagyvonalú történésztől. Kezdi azzal, hogy nagyvonalúan egybemossa azokat, akik nem akarnak hidat, azokkal, akik Albertfalván akarnák. Tényleg, hát mi különbség van köztük?"
Gerő: "EGY SZÓVAL JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT A MEGSZÓLALÓK KÉT PÁRTRA OSZLOTTAK: A HIDAT PÁRTOLÓK ÉS A HIDAT ELLENZŐK TÁBORÁRA. A HIDAT ELLENZŐK TÁBORA PEDIG TÖBB FRAKCIÓBÓL ÁLL. CSAK AZ KÖTI ÖSSZE ŐKET, HOGY NE LEGYEN GALVANI HÍD." - mindez így kiemelve, vastagon, nagybetűkkel.
Mintha te nem értenéd a szöveget, nem?
Korábbi véleményemet fenntartom. Még tahón is. Fasiszta pöcs vagy.
A mesés Bahamákon található David Copperfield egzotikus álomszigete, a Musha Cay, amely sokak szerint a világ egyik legszebbje is. Az biztos, hogy kevés ilyen szép hely van a Földön - nézzünk is körbe rajta! A Bahamákon lévő Nassau fővárosától 137 kilométerre délkeletre, az Exuma-szigetek között…..
Megérkezett az utolsó nagy trailer a The Rise of Skywalker-hez, melynek segítségével végre pontot lehet tenni a Star Wars-t körülvevő spekulációkra is. Persze itt nem arra gondolok, hogy a trailer túl sokat mutat (amúgy de), hanem arra is, hogy végre lehetőségünk nyílt a megannyi leak validálására.…..
Rrrrraaaaaammmooon prodáktcsön ordítja az a törzsi harcos artikulálatlanul amikor felvezeti ezt az újabb remek akciófilmet. Van itt minden: kartonpapírból épített bankfiók, játékpuskák, low budget CGI tűzpárbajok, GIF verdás autós üldözés és persze egy potenciális HIV fertőzött félelemetes…..
fáymiklós Freddiebőr 2018.10.24 07:18:27
Amíg nem jön el a mozikba a film, ami azért tényleg nem sok idő, hallgathatja az ember a Bohemian Rhapsody zenéjét, hogy ne mondjam, a soundtracket. Úgyis vannak némileg megalapozott félelmeink, vajon ez a békaszemű hőscincér megtéveszt-e bennünket a film végére, elhisszük-e neki, hogy Freddie…..
Linusblabla 2018.10.25 00:10:33
Ne nyáron menj: Nyáron Barcelona egy populáris desztináció, de vajon érdemes e tényleg ekkor menni? Mivel Barcelona a parton fekszik, remek szél jön napközben a tenger felől, ami még a 30+ fokot is kellemessé tudja tenni. Szóval az időjárás nem lehet kifogás a nyáron. Barcelonába az utóbbi pár évben…..
Gondolom nem csak én izgultam magam halálra a napokban a moziban a Mentőexpedíció történetén, büszkén dagadt a honleányi kebel, hogy milyen jó filmet hozott össze nálunk Ridley Scott és Matt Damon. Talán azért szólhatott ekkorát ez a remek alkotás, mert senki nem várt tőle…..
Időről-időre napvilágot lát, hogy mekkora összeget utaztak el az állami vezetők. Van azonban egy tétel, aminek nem nagyon jár utána sosem a sajtó, ez pedig a reptéri kormányváró használata. Az állami vezetők nem csekély része jogosult a repülőtéri kormányváró…..
Linusblabla 2015.08.19 21:54:09
Újabb bőrt lenyúznak a szörnyűség történetéről. Az új filmben feltűnik James McAvoy és Daniel Radcliffe. Megérkezett az előzetes. Komor és horrorisztikus hangulatú trailert kaptunk a november 25-én mozikba kerülő Victor Frankenstein című filmhez. A klasszikus történetet…..
A környék átlagárának közel négyszereséért lehet valaki tulajdonosa egy Vörösmarty téri lakásnak. A 42 négyzetméteres kétségtelenül exkluzív helyen és helyszínen, egy igazi palotában, található lakás ára 72 millió forint. Hát, leesett az állunk. Ráadásul ebben a…..
Linusblabla 2015.06.03 23:39:17
@ergerberger: De azért ugye a 2 ablak az nem egyenlő a 3 ablakkal, meg az a konyha az alaprajzon, ahol csak a mosogató szinte kitölti az egyik oldalt az nem ugyanaz, mint a képen látható, minimum 3 méteres pult. Szóval lehet, hogy nagyon értesz az objektívekhez, de a valósághoz semmiképp. Úgyhogy egy nagy büdös bunkó vagy!
Két napot hosztoltam még februárban százhatodik és százhetedik vendégeimet, Konni (25) és Eva (25) német diákokat, akik Hamburgból érkeztek hozzám. Konninak egy referenciája volt, Éva még soha nem próbálta a CS-t korábban. Konni vegán, Éva vegetáriánus. Még a…..
Linusblabla 2015.03.23 21:22:19
@bloghal: hmmmm ..... talán annyit tudnék mondani, hogy a jó büdös kurva anyád az undorító!
Igen, ezt is megéltük, elérkeztünk az első különkiadáshoz, az első filmkritika, filmélmény beszámolónkhoz.  Korábban ígértem egy Csodálatos Pókember 2 kritikát, de attól még mindig annyira sokkos állapotban vagyok, hogy körülbelül egy mondatot sikerült világra hozni…..
A Dóm felújítása miatt nem marad el a Szegedi Szabadtéri Játékok 2014-es évada, ám egy jelentős változás lesz majd az eddigiekhez képest. A nézőtér 180 fokot fordul, így nem a Dóm előtti terület szolgál színpadul – a tér másik oldalán láthatjuk a darabokat, a nézők…..
Ismét frissült a fortepan! Ezúttal nem kevesebb, mint 25 adományozó képeiből válogattak, így került egymás mellé a régi és az új Erzsébet-híd, a századforduló utáni látkép, a hatvanas évek városképei és a rendszerváltás körüli Berlin. Az alábbiakban egy kis ízelítőt…..
Naiv ügyfelet családostul szívatja a Telekom, miután azt próbálják bemesélni nekik, hogy a SIM-kártyája cseréje 4500 forint lesz. Minthogy új típusú microSIM-kártya megy a telefonjába, hang nélkül kell kicserélniük tökingyen, különben nem fogja tudni használni az…..
Felvonó és Fogaskerekű ami megkönnyíti számunkra, hogy felfedezzük a szépségét néhány helynek, amelyek egyébként nekünk szinte lehetetlen elérni vagy bejárni. A felvonó festői vagy fenséges, szép helyeken adja azt a felhőtlen örömöt, hogy gyönyörködj a tájban. Mindenki…..
 J.K. Rowling sorsa a 90-es években nem volt éppen túl rózsás. Elvált férjétől és hiába kilincselt regényével az összes kiadó elutasította. Végül csak sikerült eladnia, ami szépen meg is jelent, a 285 oldalas könyv pedig hatalmas siker lett. Harry Pottert megismerte a…..
Agyrém! A Kedves Vezér és az Öszödön, pardon, Siófokon alkotmányt rögtönző közvetlen vazallusai most azt találták ki, hogy plusz szavazati jogot adnak a gyermeket nevelő szülőnek. Ami kapásból azt jelenti, hogy vannak első- és másodrangú állampolgárok, mert van, akinek a…..
Linusblabla 2011.02.12 23:26:04
@croatico: csak röviden és gyorsan: a jó kurva édesanyád.
Sugárútnak, nem "autópályának" tervezék. A Kossuth utca szélesítése 1895-ben.     Forrás: Vasárnapi Újság A legtöbb nagyvárosban az élet leginkább a belvárosi főútvonalak mentén zajlik: az "örökzöld" Champs-Elysées-n kívül elég…..
A fenti egyetemistafilmet a zenéje miatt kaptam, a Live Large játszik benne. Ám függetlenül attól, hogy miről is szól valójában, minden nézőnek alighanem ugyanaz ugrik be róla: hol szeretkezhetünk Budapesten közterületen illetve a szabadban? Amióta van Sziget, azóta szerintem első…..