Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szilvikeeee

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márk épp oly eszelősen ébred, mint ahogy kinéz. Első pillanatra nem értem miért fut át boxeralsóban az egész lakáson. (Közben Anyuka alapítványi ügyben telefonál – ebből még baj lesz…) Aztán leesik: Apuka épp garázs-kölcsönzőt nyit a korrupt bankos pasinak. Nem elég…..
hogyvolt Éden hotel - 2x40 2012.05.11 06:58:00
Itt az újabb kiválasztás a nyakunkon, én speciel kurvára nem tudnék Hiperrel egy fedél alatt élni, így azon munkálkodnék, hogy húzzon a picsába de minél gyorsabban, viszont én nem vagyok Papucs Levente sem, aki vagy nagyon türelmes típus, vagy csak ezzel a taktikával akar bemasírozni a döntőbe, és…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
A Kés/alatt úgy fejezte be a negyedik évadot az USA-ban, ahogy azt a készítők és a csatorna (F/X) szerette volna: a 18-49-es korosztályban a plasztikai sebészes sorozat volt a kábeles nézettségi listák királya, köszönhetően a kiváló történeteknek, amiket más nem feltétlenül…..
Folytatásához érkezett a temetőben maszturbáló és fotózkodó békéscsabai dark-goth-blekkmetál párocska nagy sikerű története, ami bár igen tanulságos, de hosszú és nem is túl izgalmas vagy tréfás, tehát csak az kattintson tovább, akit érdekelnek a rendőrségi és jogi…..