Regisztráció Blogot indítok
Adatok
quicknick

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valentino Rossi legendásan babonás. A verseny napjára már hetekkel korábban kiválasztja a megfelelő alsónadrágot, zoknit, és még soha nem vette le más sorrendben a lábáról a papucsokat a futam előtt, mint élete első győzelme után. A boxból való kisétálás és a motorra való…..
quicknick 2010.12.11 08:50:49
Szóvalbankadó, élelmiszeradó, telekommunikációs adó, energetikai adó.de csúnya dolog ilyenekkel súlytani a cégeket.és bizony, ezt rajtunk fogják a cégek leverni, ők sem hülyék. NAmi is a helyzet?kényszerpályán vagyunk: 2009-ben kénytelenek voltunk IMF hitelhez folyamodni,…..
Szubjektív vélemény Tüntetések 2010.12.07 19:32:00
Na ez most csak egy ilyen kezdetleges dolog.Nemtom megfigyeltétek-e már, de egyre több a tüntetés.Mondjuk lehet, hogy azért van, mert a kormány pont leszarja, mi van az emberekkel.Sőt.AZÉRT VAN.Na de akkor nézzük is ezeket a tüntetéseket:Többségük nem éri el az ezer főt,…..
Szubjektív vélemény kezdődik... 2010.12.07 18:26:00
-miért vágok bele?-soha nem voltam nagy blogger, naplót sem vezettem soha, utálok sokat írni, pofázni jobban szeretek, mindezek ellenére úgy döntöttem, belevágok életem sokadik blogjába, hátha ez tovább bírja egy hétnél:)-mikről tervezek majd írni?-ami épp eszembe jut,…..