Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ogabor84 (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Zörögsz, te rohadék?! 2014.04.19 13:48:34
Feleségem Balenója sem akarja megbízhatatlanságával feldobni az Avensistől beszürkült hétköznapjainkat. Megy, na. Pár apróságot majd még megcsinálok rajta, de azok már komfortszolgáltatások lesznek, mint a tolatóradar, amit két éve aszalunk a dobozában. Én persze csak néha…..
Fontos, hogy nem szabad kiszámolni, mennyit költ az ember egy-egy évben autóra-motorra. Engem viszont akkor is érdekel, ha egyszer már belefutottam egy csúnya összegbe, amikor a Mazda MX-5 eladásakor egymásra raktam a szerviz-munkalapokat, és kijött, hogy csak tervszerű megelőző…..
ogabor84 (törölt) 2013.01.07 16:23:27
Én is vezetem a költségeket. :-)Tudja az ember, hogy mire számíthat. Szinte hobbiból költök az autóra, ha kell, ha nem. A jelenlegi picit több, mint egy éve van meg. Konkrétan ő az:
www.scenicrxt.eoldal.hu/
Semmi extra. :-) Lassan én is elérem a 700eft-ot vásárlástól nézve... hogy mennyit tankoltam? Azt is tudom... ~1300litert vásárlás óta. De legalább tudok számítani átlagfogyasztást hosszú távra, ~7,3l. :-)
Már minden lehetséges formában megkerestetek, hogy mikor sorsolunk már, mert ma még ugyan jó idő van, de a hét második felére már mindenféle csúnya dolgokat mondanak megint, jönnek a fagyok, hóviharok, meg ki tudja még mi. Úgyhogy nem is húztuk sokáig az időt, éjfélkor…..