Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyimre55

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha komolyan gondolta Kamu Miska azt, amit tegnap benyújtott, akkor ezek a narancslegények tényleg nem szarral gurigáznak. A nagy külföldi kiskerláncok régóta tartó molesztálása úgy tűnik, gyilkossági kísérletté fajul, többfrontos támadással most már azt üzenik a fiúk a mocsok…..
gyimre55 2014.11.19 11:47:02
@$$$=$$$: Ott veszem, ahol olcsóbb, ha a minősége egyező. A nagy hazafiság nálam ott kezdődik, hogy minden kötelezettségem teljesítem az Állammal szemben, megfizetem az adót és nem kényszerítek senkit adócsalásra. Sajnos, pont a kereskedelem az a terület, hogy bejelentelek 4 vagy 6 órára, de 8-10 órát dolgozol és különbözetet majd zsebbe kapod. Nagy hazafias tett! Ez adó csalás! A multi befizeti rendesen az adót, ha alacsonyak is bérek. A gazdasági környezet kényszerítse ki a gazdasági szereplőktől, de mindenkitől egy formán a magasabb béreket, jövedelmeket.
  I. Az előkészítés/ expozíció: Van egy vitatott emlékmű-tervezet, amely bírálói szerint Magyarországot a náci Németország áldozatának mutatná be - ezzel elhallgatva szerepét a magyar holokausztban II. A bonyodalom/ konfliktus: Ezt az emlékművet két nappal a…..
gyimre55 2014.04.10 18:12:08
@Csak szubjektíven!:Sokszor nem lehet igazán eldönteni, hogy Schiffer kinek az ellenzéke. Az ominózus riportban ami igazán felháborított,hogy nem akarta felismerni azt a gesztust, ami csak az az üzenet Orbán Viktortól, hogy "ne várjatok mást, mint eddig, mert az enyém a hatalom, és én ezt megtehet." Erre az üzenetre egy ellenzéki politikusnak nem válaszolni, kapitális hiba.