Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Synyster

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Stb... 2010.12.19 13:44:00
Jó néhány hírről nem esett szó a héten, ezekről alább röviden olvashatsz és néhány előzetest is megtekinthetsz. - Az e heti Batman pletyka: Talia al Ghul lesz a központi női karakter, a Denevérember fő ellenfele pedig Hugo Strange lesz. Black Mask (Tom Hardy) veszi át Gotham…..
Filmdroid Újabb Black Swan poszter 2010.12.08 10:39:32
Nem akarok nagy találgatásokba bocsátkozni, de nekem az ugrik be a Black Swan újabb posztere láttán, hogy Natalie Portman tudathasadásos lesz a filmben.(Hülyeség?) Több, mint 2600 szavazat után 8,9-en áll az imdb-n. Darren Aronofskynak a művész-drámák után alkalma nyílt, hogy…..
John Hillcoat tervezgette a The Wettest County in the World adatpációját, Amy Adams, Ryan Gosling és Shia LaBeouf is a fedélzeten tartózkodott, azonban a projektet jégre tették, mivel nem jött össze a költségvetést. Ám jó egy évvel később úgy tűnik, hogy csak meg fog valósulni a…..
Az MTV a Vasember 3-ról faggatta Jon Favreau rendezőt, aki elmondta, hogy a következő rész a Thor, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló (Captain America: The First Avenger) és a The Avengers folytatása lesz. "Elméletileg a Vasember 3 a Thor, Amerika Kapitány és az Avengers…..