Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmisi1971

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két napja még csak azt láttuk, az Együtt elárulta és elhagyta Karácsony Gergelyt, most kiderült, a szakítás előtt még titokban felvette az utolsó együttlétüket, és ma megosztotta ország-világgal.  Ezt hívják politikai bosszúpornónak. Amerikában, Kanadában már külön törvény van a bosszúpornóra, de…..
Hacsak nem nézed árgus szemekkel minden nap az adalékanyagok listáját a címkéken, akkor most lehet, hogy kellemetlen (vagy akár undorító) meglepetések érnek...
szmisi1971 2017.11.10 09:56:00
@qwertzu: és tegyük hozzá, hogy a sütikben nem propilén-glikol van, hanem propilén-glikol-alginát, ami egy teljesen más anyag. Hihetetlen, hogy az index egy ilyen áltudományos blogot is népszerűsít. Ez kuruzslás, néphülyítés
Vastagbőr A gyakornok 2012.08.29 11:03:00
A Miniszterelnökség nyilvánosságra hozta a hozzájuk tartozó összes dolgozó nevét, munkakörét és illetményét.Szegény Semjén Zsolt, két év alatt nem sikerült feljebb lépnie, legalább fogalmazónak.Hozzánk is jöhetne gyakornoknak, éppen most indul a program, legalább életében…..
szmisi1971 2015.01.05 13:02:06
@északfok5: én ismerem. Intelligens, művelt, jó szakember, mellékesen jogász doktor. Tudod, amikor valakinek dolgoznia is kell, akkor a legjobb szakembereket - vagy legalább néhányukat - meg kell tartani, kormányzattól függetlenül. És ő igazán jó.