Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miklosbard

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Durr és pukk 2010.12.31 15:15:00
A karácsony és szilveszter közötti időszak mindig a visszatekintések összeállításának ideje, így teszünk tehát mi is, csokorra szedjük a 2010-es év nagy durranásait és a hírek lufijainak kipukkanásait. Bevezető A 2009-es amerikai nagy fellendülés (az első alkalom volt, hogy…..
miklosbard 2011.01.02 19:37:03
@Dworkyll: Félreértések elkerülése végett én csak olvasó vagyok, semmi közöb a fent említett oldalak szerkesztőségeihez, csak ötletet akartam adni a folytatáshoz, mert tetszik amit csináltok:) Bocsánat, ha félreérthető volt.
Elkészültünk.Köszönjük annak az ezernél is több embernek, aki vette a fáradtságot és az eszelős kérdéssor ellenére is (akár csak részben) végigrágta magát a kérdőíven. A nyers adatbázis 1151 rekordot tartalmazott, ebből sajnos közel 100 darab értékelhetetlen volt…..
miklosbard 2010.12.07 11:50:16
@szakértőbb: a jegyzeteket amiről beszélek nem én írom aztán digitalizálom, hanem megadja az oktató, hogy innen szedd le aztán tudd a következő órára és ennyi. nincs túl sok szabadság, főleg, ha scannelt anyagról van szó
miklosbard 2010.12.08 12:42:33
@Silo: Nem tudom, én emlékszem rosszul és máshol olvastam, vagy te nem olvastad végig a bejegyzést, de többször is ki lett emelve már, hogy ezek a jelenlegi helyzet adatai és fél évvel ezelőtt is teljesen mást kaptunk volna, valamint fél év múlva is jelentős eltérés lesz valószínűleg.

Szerinted a háromszoros többség nem egyértelmű vereség?

Leveheted az új Kindlet a statisztikából, de akkor nem az aktuális állapotot tükrözöd, hiszen per pillanat már létezik és sokak meg is vették.

A bejegyzés célja (szerintem), hogy a tartalomszolgáltatók kapjanak némi áttekintést a PILLANATNYI felhasználói lehetőségekről, igényekről.

Végül pedig miért választottak a K3 előtt mást az emberek? Például mert nem volt K3:) deez nem teljesen a te kérdésedre a válasz, szóval valoszínűleg K3 előtti kindlekhez képest másoknak volt jobb ár/érték arányuk.

Remélem válaszoltam minden kérdésedre