Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citabella

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várhatóan alkotmányos védelmet kap a magzati élet az új alaptörvényben, így aztán megint felmerült a sajtóban az abortusz betiltásának kérdése. Gulyás Gergely, az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának egyik fideszes alelnöke a Hírszerzőnek úgy…..
Citabella 2010.12.09 08:13:52
@bbjnick: A "valamilyen formában" kerüljön bele, az nem azt jelenti, hogy szó szerint benne lesz a magzati élet védelme, mert ezt több kerdem. politikus is cáfolta, mondván, hogy ma Mo.-on nem lehet betiltani az abortuszt. És tényleg nem. Ha szerinted gyilkosság, hát ne menj abortusztra, vagy ne küldd a nődet és védekezz biztonságosan (ha védekezni nem bűn). De a katkók most nagyon felbátorodtak és a szadi legszebb napjait idézően hangoskodnak mostanában, miközben valódi társadalmi támogatottsággal nem is rendelkeznek. Tessenek bátran egyedül megméretni magukat a választásokon egy következetes katolikus programmal, aztán ha a választók ezt szeretnék, akkor legyen ab. szigorítás, meg bármi a KDNP-nek fontos. "Dübörögnek", mint a viccben, és közben hihetletlenül be vannak zárva a saját szubkultúrájukba, és csak mert kormányztai pozíciókba kerültek, azt hiszik, létjogosultsága van annak, amit állítanak. Hát nincsen. Magyarországon bár katolikusnak vallja magát a társadalom nagy része, attól még nem ért egyet ezzel az ultra vonallal.
Citabella 2010.12.08 11:51:41
@KJ+SZJ:

Majd ha ez a sok jó dolog már megvan (az életvidám emberektől az intézményekig, meg a boldog nagycsaládokig), akkor szólj, és én támogatni fogom a "hobbiabortuszok" betiltását.
Citabella 2010.12.08 11:55:43
@KJ+SZJ: Mint pl. az alkotmány, hahaha! És nem vagyok jogász, de még nekem is feltűnik, hogy mennyire rosszul és pontatlanul használják itt többen a fenti fogalmakat.
Kollég' uramék! mennykő nagy Dolog ám ez, úgy-é hát? Isten ugyse! ez a fickó Mind megeszi a békát; Ebugatta kis scythája, Magamnak is, hogy reája Néztem, lógott a szügyem... /Csokonai/   Csapataink harcban állnak. Csapásokat adunk és kapunk, veszteségeink nagyok, de az…..