Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geri29

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnök a jelek szerint valami egészen más realitásban él - mondjuk úgy: Viktor Csodaországban -, vagy pedig tudatosan és gátlástalanul hazudik. És hogy őszinte legyek, nem is tudom, melyik a rosszabb. De attól tartok, hogy momentán a legrosszabb forgatókönyvet látjuk…..
A húszéves lány masszőrnek jelentkezett egy olyan hirdetésre, amiben havi félmilliót ígértek neki, utána zsinórban érték a meglepetések. Olyanok, hogy   1. minek az a drága, egyéves masszőri tanfolyam a szigorú vizsgával, amikor három nap alatt is betanítják a…..
geri29 2012.04.16 23:30:16
@Spadla z oblakov: nem talált kurvapecér de te nagyon rusnya egy állat lehetsz ha qrva köll a szexhez.
geri29 2012.04.17 00:19:53
@Spadla z oblakov: tipikus primitív, agyonfrusztrált "pasiféle" vagy ez látszik minden hozzászólásodból. Valószínű valaki jól átbaszott az életbe és ezt nehéz megemészteni. Mások lebecsülése, megalázása, lenézése mutatja igazán, hogy mennyire nem vagy tisztában önmagaddal és azzal ami körülötted van. Sajnállak nagyon.
geri29 2012.04.17 15:34:42
@DocBulywood: na látom téged is jól átbasztak párszor a nők vagy nem volt még normális kapcsolatod. Érdekes emberek vagy trollok vannak itt. Szerinted azért van veled egy nő mert lakást veszel neki meg kocsit? Remélem mindenkihez ezzel az előítélettel közeledsz. :) Akkor rossz lóra tehettél és az ilyen elvárásokat megfogalmazó nő is ultragáz. Mellesleg én és a párom az én lakásomban élünk és mindkettőnknek van külön autója. A lakást és az autómat is én vettem nem pedig valami pasi akinek a vérét szívjuk mi nők egyesek szerint. Na most akkor a pasim gáz mert nálam lakunk? Ugyan már egy normál, érzelmekre épülő kapcsolatban ilyen apróságok nem is merülnek fel problémaként. Ha valaki haszonleső az ugyanolyan szánalmas mint a pénzért vett szex.