Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Empirikus kritikus

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pihének Szeress! 2015.05.19 13:09:49
Szeress! Mélyen és rendíthetetlenül!Szépen, gyengéden és erősen!De nézd meg, hogy kit,Mert a csalódás a földre terít. Ágai Ágnes..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Empirikus kritikus 2014.06.02 20:44:10
@dukeekud: Aztán jöhetne Philip, pár milliárddal kipárnázva, mi?

@Gülücsipacsodamuki: Mondjuk ha ez lenne az indok, akkor sem lenne szebb, de a legtöbben támogatnák az akciót. Ugyanakkor jelen esetben még csírájában sem ez a mozgatórugó, ezért undorító az egész - persze a stílus illeszkedik az elmúlt években "megszokotthoz".
Empirikus kritikus 2014.06.02 20:46:09
@Wilson: "különben záros határidőn belül a sokmillió debil idióta országa leszünk"

Az oktatási rendszer átalakításával nagyjából ez a cél, úgyhogy nem értem a problémát.
Tisztelt Blog olvasók! A napokban szerencsém volt egy érdekes elbeszélgetésen részt venni! A csömöri Teli Tál hirdet konyhalány ill. pultos állást. A tulajdonos mindenkit behív elbeszélgetésre és közli a munkafeltételeket:   -munkaidő reggel 7-től este 9-ig -2 nap munka…..
Empirikus kritikus 2012.04.28 22:19:10
Az akciófilmekben mindig meg tud kapaszkodni a világ megmentője egy százhatvannal szlalomozó autó tetején is, de a valóságban ez azért nem egészen így működik. Don Blasius látott egy esetet a múlt héten, ahol a munkadíját követelő szerelő a testével próbálta megállásra…..