Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sogo

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
sogo 2012.06.22 13:12:14
Kedves Olvasók! Elérkeztünk a Szupercukiság végállomásához, ennél cukibb nincs, ne is próbálkozzatok. Ugyanitt: Gyűjtést rendezek, hogy visszajuttathassuk cukit oda, ahol nem egy kibaszott tálcán kell egy rohadt gazda kiskefécskéjét puszilgatnia!     ..
sogo 2011.09.23 17:13:17
sogo 2011.07.18 19:18:29
@Sz0M|45: :))))))))))
A Solarmax játékmenetét láttuk már a Nano Warsban és a Tentacle Warsban, ugyanazokra az alapokra épül: bázisainkról seregeket tudunk küldeni semleges vagy ellenséges bázisokra, minél nagyobb a sereg, annál gyorsabban foglalja el a bázist, és minél nagyobb egy bázis, annál…..
Mirikrantz új bankkártyáját sikeresen megszülte kipostázta az Erste, csak éppen a tulajdonostól picit messzebb, mint ahogy kellett volna. Nyilván nem világrengető újdonságról van szó, csak a szokásos: az ügyfél kedves kis szopatása, hogy nehogy elfelejtse, hol a helye.11/05 a…..
A bankkártyákat leginkább két dologra használjuk: vásárlásra olyan üzletekben, ahol a kártyaelfogadásra van mód, illetve készpénzfelvételre. Készpénzfelvételnél elegendő egy automatát, vagyis ATM-et keresni, s alig fél perc alatt bankjegyekhez juthatunk. Ha üzletben…..
sogo 2010.12.15 14:00:26
@Ronald: :)) aszontam: a kibocsátó bank. a kártyát kibocsátó, biztos félreérthető voltam.
sogo 2010.12.15 14:14:30
@P. kisokos: nagyon jó amúgy kártyákkal foglalkozni, én imádom :)
Maqi sztorija megmutatja, hogy a magyar bankok mégis igazságosak. Az ügyfeleket olyan sokszor kikészítő, logikátlan szabályaik ugyanis adott esetben őket magukat ugyanúgy sújtják. Na jó, az OTP-nek valamivel kevésbé fáj az ilyesmi, mint egy magánembernek vagy magánhomárnak. Maqi…..
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide     Sziasztok!   Bizonyára sok levelet…..
A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a…..
Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.sziasztok!ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni…..
sogo 2009.05.08 18:22:47
na heló :) nem is gondoltam, hogy ilyen sok szép hozzászólást generálok a sztorival. próbálok minden felmerült kérdésre válaszolni:

azért írok kis betűkkel, mert így szoktam meg. több mint tíz éve ütöm a neten a klaviatúrát, ez a stílusom, nekem így tetszik, az sms-t is így írok, szerintem nem zavaró, nyilván ahol a helyzet megkívánja, tudok nagybetűt is használni.

leszarom, hogy a főnököm olvassa-e, egyébként valószínűleg nem, jobb dolga is van.

a protekcióm mondta, hogy benne van a pakliban, hogy engem küldenek el. hónapok óta áll a meló a cégben, mínuszos mérleg, több embernek is mennie kell a következő hónapokban.

az a 3 kollega, aki meghallgatásra került, még, hangsúlyozom még, nem lett elküldve.

tudok helyesírni, hivatalos helyzetben az utolsó vesszőhibát is észreveszem, a neten szeretem a szlenget.

nem a kollégák vagy - az egyébként nőnemű - főnök seggét nyaltam, de az okosabbaknak ez lejött a levélből.

tudom, hogy a piac ezen része nem nekem való, alapvetően humán beállítottságú vagyok, de a pedagógus diplomámmal nem tudtam elhelyezkedni anno, jött ez a lehetőség, elvállaltam, beváltam, amíg pörgött a meló, semmi gond nem volt részemről se. evidens, hogy más felé megyek eztán.

a munkám többen állt, mint amit ide leírtam.

szerdán 5kor egyébiránt megkaptam a felmondólevelet. végkielégítés nem jár, októberben telt volna le a három év. ajánlólevelet kérek, a papírjaimat még nem kaptam meg, ahogy a fizetést se. jövő héten intéződik a dolog.
ja és nem sírok, való igaz, hogy mikor megírtam a levelet, kicsit idegesebb voltam a kelleténél.
kétségbeesésnek helye nincs, fogok munkát találni, ez nem kérdéses.

:)
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
sogo 2009.05.04 15:38:07
Szombaton reggel azt határoztuk el, hogy két dolgot határoztunk el: az első, hogy lefoglaljuk a nyaralást, amin kábé két hete kotlunk, Excel táblázatokat futtatunk, nézzük a weblapokat PRO és KONTRA, egyszóval nehéz dolog, különösen limitált büdzsén (jövőre horvát…..
Márti szerint mág az ovik is eladják a mobilszámainkat, de az nem akkora baj, mint amikor a mobilszolgáltató alkalmazottja teszi ezt. Legutóbb ugyanis talán ez történt, nem sokkal a költözésük és a száma titkosítása után megint megtalálta egy telemarketinges, aki még a címét…..
Imádjátok az ilyet, döntsetek, menjen vagy maradjon a posztíró, kire hallgasson az eszére vagy a szívére? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson! Kedves…..
Az első történet nagyon vicces a mélyhűtött Jagermaisterről, a második meg szomorú, mert ilyenek vannak benne hogy: Én voltam élete legjobb pasija, többet kapott tőlem mint bárki mástól addigi életében és tulajdonképp mindig is egy ilyen férfira vágyott, aki szereti, nem veri…..
Friss történetünkben a szex 1:1-re áll, miközben a lány még talán reménykedik, pedig nem kellene futni az olyan férfi után, aki a mágikus harmadik hónap előtt már hosszútávta gondol. Sms-ben szakítani meg proliság, de tényleg. Innen loptuk Sziasztok! Nem körítek…..
Szegénység blog Recenzió 2008.10.08 20:12:00
A kalkulus.hu-n D. S. Windthorn részletes kritikát közölt blogról. Kedves D. S. Windthorn! Köszönöm, hogy időt szántál rá, hogy ilyen alaposan elemezd a blogot! A Szegénység blog első blikkre tematikusnak tűnő, valójában én-blog. Van sokféle én-blog, a műfaj alja az a…..
sogo 2008.10.09 08:41:27
A humor itt annyi, hogy eléneklik, ami a klasszikus videóklipben éppen látható, tulajdonképpen nem kéne ennyire szórakoztatónak lennie, de mégis az. A-Ha: Take on Me, szó szerint. A videót a Metafilteren találtuk, készítője Dustin McLean animácósfilmes és zenész, itt inkább…..
sogo 2008.10.07 13:38:51
Tékozló Homár Zaklat "a bankom" 2008.09.25 11:38:00
Egészen elképesztő, orwelli figurák dolgozhatnak a Raiffeisen egyik fiókjában, ha hihetünk g. élménybeszámolójának. A bőrkabátos tartótisztek unatkozó alkalmazottak azzal szórakoznak, hogy halálra terrorizálják telefonon, smsben, újabban pedig családtagjai basztatásával,…..
Szegénység blog Állásinterjún 2008.09.26 07:00:00
Employee kérdezte, milyenek az állásinterjús tapasztalataim. Egy kivétellel nagyon kellemes élményeim vannak. Bár meg kell jegyeznem, hogy kicsit meglep, hogy nagyon kevés helyen kérdezik meg, hogy kérek-e egy pohár vizet, pláne kevés helyen segítik fel a kabátomat, de gondolom,…..
sogo 2008.09.26 10:14:56