Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jrabi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most pedig köz- és jószolgálatilag egy tisztán caveat emptor, azaz óvakodjon a vevő témájú poszt következik. Van a borotvakéssel történő borotválkozás elkezdésének egy rákfenéje. Amennyiben a Lelkes Kezdő autodidakta módon vág bele, és nincs tapasztalt, őt…..
Van egy zseniális magazin, a The Art of Manliness, amelynek témája „a férfiasság elveszett művészetének újjáélesztése”. Ezt a mottót valósítja meg szépen, minőségben, eleganciával, legyen szó nagyvadak elkészítési vagy nyakkendők kötési módjairól, cipőtisztításról…..
Jöjjön ismét a kardos márka, de más, sokkal ritkább műfajban: megkaptam az újjászületett Wilkinson borotvakésemet. Már nem is emlékszem, hol vettem, de nagyon tetszett: a márka borotvakésben igen ritka (azóta sem láttam, igaz, már tudok olyat, aki egyszer szintén látott…..
Szuper videókat „kaptam”. Pár hete kerültek föl a honlapjukra és a YouTube-ra: a The Art of Shaving készíttette őket, három epizód A Borotválkozás Testvérisége című ciklusból. Tökéletesen passzolnak a márka modern közképéhez, és mindegyik igen élvezhető alkotás. A…..
Pamacs és penge Majomsziget 2011.06.29 12:16:00
 Nyelvészkedés még úgyse volt, hát rajta. Tudjátok, mi az a majomsziget? Eredeti jelentése szerint bálokon azon fiatalemberek csoportja, akik épp nem táncolnak (vagy nem is akarnak), és a bál- vagy táncterem egy részén csoportba verődve, ácsorogva nézegetik a táncoló…..
 Még egy kis bulvár mára belefér. Két téma. Az első: néhány napja a web minden luxussal meg drága kütyüvel foglalkozó blogján megjelent a Zafirro irídiumborotvája. A lényeg: a nyele majdnem teljesen tiszta irídiumból készül, amely fém földi tekintetben olyan ritka, hogy…..
Pamacs és penge Ibolya, háromszor 2011.03.08 09:01:00
Nem komoly teszt vagy bemutató – csak egy kis hangulat-poszt. Születésének három oka is van. Az egyik, hogy szeretem a Trumper ibolyáját, és egy ideje már meg akartam emlékezni róla. A másik, hogy – persze részben pont ezért – az angol eBayen szerváltam ezt a szép,…..
 A Nesze!szer – Minden, ami a szépségbe belefér (sziasztok, csajok!) blogon találtam az alábbi tesztet (vagy termékbemutatót, vagy mit), az aktuális Gillette újdonságokról. Maga a teszt nekünk technikailag nem különösebben érdekes, úgysem ilyesmiket használunk…..
Pamacs és penge Volví a casa... 2011.01.27 08:30:00
 ...azaz megjöttem, éledhetünk! Messze voltam és sokáig – hogy hol, arról hamarosan lesz egy kis poszt, mert persze sikerült nem üres kézzel hazatérni –, és sanyarú sorsomat illusztrálandó, íme egy kép arról, hogy blogunk témáját illetően milyen sivár…..