Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puma28

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki találkozott parajelenséggel és szeretné megosztani valakivel -én szeretettel várom az emileket. Talán tudok segíteni, talán nem, de jó dolog, hogy kibeszélhetjük és nem röhögnek körbe. andrea.ilona@hotmail.com..
puma28 2010.12.10 12:50:06
sziasztok Adrienn vagyok,az én esetem tegnap éjjel történt,hát mit mondjak rendesen betojtam ettől a különös jelenségtől,persze semmit nem is tudtam aludni!!!! úgy kezdődött hogy az éjszaka közepén arra riadtam fel hogy valaki kopog a bejárati ajtón,(egy 5 szobás családi házban lakom szüleimmel,és én az emeleten vagyok) először azt hittem hogy álmodtam,de aztán néhány másodperc múlva újra kopogtak,át rohantam anyuék szobájába felkeltettem aput,lementünk megnézni ki is kopoghat hajnali kettőkor,az egyik kezemben a gázspré a másikban a nagy kés,a szívem a torkomban dobogott,hát nem volt ott senki,de a poén az hogy elvileg kellett volna hallanom a kapu csukódását,mert kicsit szar és jól be kell csapni,hát nem hallottam,de akkor ki lehetett? lehet hogy egy kopogó szellem?aztán hajnal tájt,a tükröm az ágyammal szemben van és ha belenézek akkor rálátok az ajtómra,csak egy villanást láttam és valaki állt az ajtóm előtt,na ez már baromira kiverte a biztosítékot nálam,szó szerint majdnem szívrohamot kaptam,reggel meg kérdeztem aput volt e valaki kint wc-én de azt mondta hogy nem,tehát tuti nem apu és nem is anyu volt,apukám nem hisz az ilyenekben,mindig azt mondja hogy csak álmodom,vagy bebeszélem magamnak,de többször hallotta hogy éjjel mindha az alsó szinti wc ajtó csukodna,tudni kell hogy papám velünk élt egy darabig csak sajnos meghalt tíz éve,és ő az alsó szinten volt ott volt a szobája,lehet hogy ő jár éjjelenként wc-re!!!!! de még mindig nem tudjuk ki a fene kopogott az ajton?! szerintem elég félelmetes sztori,legalább is nekem mert én átéltem!!! szőrnyű volt,azt hittem sosem jön el a reggel!!!! hát ez az én történetem!!!! szio mindenkinek még jövök!!! ja és nagyon jó az oldal érdekes és egyben hátborzongató történeteket olvasok itt!!! gratula aki megalapította az oldalt nagyon jó és hasznos puszi
p { margin-bottom: 0.21cm; } Van egy másik dolog is ami nagyon zavar!!! Ez kb 2 hete kezdődőt. A barátnőm kb 1.5 hónapja hagyott el, nagyon magam alatt voltam ez miatt, és ez csak azért érdekes mert tudom  hogy  áradt belőlem a negativ energia  aminek a következménye az…..