Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makkfelső

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Hírlap képszerkesztője elolvashatott egy nonverbális kommunikációról szóló tankönyvet: orrhoz érintett ujj = hazugság. Íme bizonyság. ..
Ha valaki a címlap alapján azt hinné, hogy a Magyar Narancsban Kocsis Zoltán interjút olvashat arról, hogy miért nyilatkozta, amit nyilatkozott; az bizony csalódni fog, mert a berlini interjú kapcsán Bán Zoltán András elmélkedik egymaga két oldalon keresztül... (Azért azt szavazzuk…..
Végre, végre, végre. A Magyar Hírlapnak, annyi hónap szívóága után sikerült végre egy fotóra csempésznie a mindenható tulajdonost az igazi nagyfőnökkel. Egész oldalas interjúk, hűbéri nyilatkozatok után megtörtént a nagy találkozás. (Miniszter azért még nem lett…..
Magyar Hírlap:  Magyar Nemzet: Népszabadság  Végül Népszava:…..
Se kiköpni, se lenyelni nem tudja Bán Károly és a Magyar Hírlap Gyurcsány Ferenc őszödi villájának ügyét, pedig érezhetően annyi erőt feccölnek bele. A szerző először november közepén kürtölte tele az üggyel a közbeszédet, de legalábbis saját…..
Nincs nagy szerencséje Szalontay Mihály gazdasági újságírónak ezekkel a nyomorult hitelminősítő intézetekkel. Pedig az utóbbi években még olyan jól kiszámítható módon tudott támaszkodni rájuk.2008: Csökkentett gazdasági növekedés, az ország leminősítése, megroggyanó…..
Az év alighanem legelképesztőbb, legcinikusabb írását produkálta bizonyos Szentesi Zöldi László a mai Magyar Hírlapban. A szerző azon élcelődik a tőle megszokott lapos humorral, hogy a laptársak egyike-másika fehér címlappal jelent, jelenik meg a héten az…..
makkfelső 2010.12.06 09:53:40