Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinmuhely

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan szállingóznak az információk a szakmai döntésekről. Az elfelejtést megelőzve, a megőrzés és szembesítés kedvéért csokorba gyűjtenénk azon projekteket, amelyek NEA támogatás mellett megvalósulhattak volna, de elutasítás vagy várólistás trükközés okán egyelőre…..
NEAT_elnök_nyilatkozat.pdf (UPDATE: A LINK NEM MŰKÖDIK, MERT CENZÚRÁZTA A BLOGSZOLGÁLTATÓ EGYES MESEHŐSÖK: HÓFERHÉRKE, PIROSKA, ILLETVE A CSIZMÁS KANDÚR KÉRÉSÉRE) itt a 14 oldalas lista Hogy-hogy nem csak a pályázatszámok vannak rajta. Ha valaki felismeri a pályázatszámát,…..
szinmuhely 2012.08.31 20:09:48
@menágernéni: hol található a lista? én egyik linken sem tudom elérni.
Kösz.
szinmuhely 2012.08.31 20:21:31
@szép új világ...: melyik pdf formátum?
Én a NEAT_elnök_nyilatkozat.pdf -ot sem találom, pontosabban a Mozilla Firefox-on az az üzenet jelenik meg, hogy nem található a dokumentum.
Mit tegyekí?
szinmuhely 2012.09.01 00:04:02
@szép új világ...: köszönöm az infót.
December 4-én sikeresen lezajlott a Kortárs Drámafesztivál Budapest és a Színműhely Alapítvány közös szervezésében létrejött „Itthon vagy Budapesten?” elnevezésű iskolaprogram gálája. A helyszín a Városmajori Gimnázium díszterme volt, ahol nagyjából 90 fős…..
http://pisi.blog.hu..
Gyűlölte a budapesti éjszakát. Lassú, ráérős mozdulatokkal vette fel sötét színű bőrdzsekijét, majd lehajolt, hogy meghúzza és bekösse acélbetétes bakancsának fűzőit. A művelet közben néha merengve a félhomályban dagonyázó, szűk előszoba padlótól plafonig érő…..
Csillagportól fénylő kalapját emelve köszönne az este,ám a Nap még utolszor, kétségbeesetten magához szorít.Tudván, hogy fogát feni ránk a Hold, e sápadt képű beste,s amint uralma biztos, az emberre nyugtalan álmot borít.Rideg fényét csak a felhők közé igyekvő füst veri…..
Vígh Márta versei: Apró Társalgás Mondd: Otthon vagyok! Mondanám: De ezek a szavak nekem túl nagyok! Mondd: Megvédesz, hisz megfagyok! Mondanám: De ehhez én túl kevés vagyok! Kérdem én, mit adsz nékem Budapest? Szívdobbanást, s lélegzetet mely éltet, TEST. Élményekbe szőtt…..
Te jössz! Itthon vagy Budapesten?Az idei lesz a negyedik év, mely során a SzínMűHely Alapítvány a Kortárs Drámafesztivállal közösen iskolaprogramot indít el. Ezúttal „Itthon vagy Budapesten?” címmel hirdetett alkotópályázatot budapesti középiskolások számára. A…..
Itthon vagy Budapesten? – kreatív alkotóprogram budapesti középiskolásoknak  A pályázatról röviden A SzínMűHely Alapítvány kreatív alkotóprogramot hirdet budapesti középiskolások számára. A felhívás célja megszólaltatni, kreatív párbeszédre hívni a…..