Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scottish

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ajtóválasztási tippek következnek, amiket érdemes számításba venni és utánajárni, ha még nem döntöttél. Elmondom, mire számíts és mire figyelj, ha acélajtóra vágysz...
Scottish 2018.06.02 08:23:32
Tényleg elég általános, de van akinek segítség ez is, szóval mindent összevetve nem fölösleges.
Pár pont még tőlem is:

Minket 1.5 évvel az ajtócsere után pakoltak ki. Az ajtó sértetlen. Zár még a rendőrségen, de nagy a valószínűsége, hogy kulccsalnyitották. A zárhoz tartozó "indítókulcsot" nem kértük el, a többi mind azonosított helyen volt (3 lakónál+2 és a másoló kulcs a lakáson belül, de nem bolygatott helyen.
Szóval zárcsere azonnal, beépítés után, nincs bizalom ( :( )! Legalább az egyiket. Nem nagy kaland házilag sem, a cilinder csere, bár kínai ajtók komoly hézagokkal illetve ezek hiányával szereltek, azért be lehet tenni rendes minőséget a gyári helyére. (Legfeljebb kis erőszakolás kell :) )

A másik a dekor: igenis azt raksz ki kb amit akarsz :) csak a rögzítést kell újragondolni, de még egyszerűbb is az élet a megoldással, mert gyakorlatilag nem hagy nyomot: Mágnes! A mi ajtónkon kiválóan működik, s bár mi névtáblát nem raktunk ki, azt még mágnes matrica/hűtőmágnes technikával is kirakhatsz. Az időszakos dekorhoz meg neodyium, potom pénzért, rengeteg méretben lehet kapni. (Kínából tuti) Egy komplett karácsonyfát nem fog megtartani nyílván (bár még nem próbáltuk), de egy panel lépcsőház kompatibilis díszt még egy vékonyabb, gyengébb is simán. Nyílván lakóközösségbe vetett ilyen irányú bizalom szükséges, de ez minden dekorra igaz....
Scottish 2018.06.02 08:59:31
@Nouby: Még tart az ügy, amíg nem zárul le, nem szeretném semmiképp sem megnevezni őket nyílvánosan.
London belső kerületeiben egyre több építési törmeléket látni az utcákon  anélkül, hogy bármi nyoma lenne építkezésnek a környéken. Kensington és Chelsea nem csak London, de az ország legdrágább lakókerületei is. A környék klasszikus stílusban épült házai…..
Készültök már? Mert ugye nem kell túl sokat aludni és kezdődik a 20. Sziget Fesztivál, augusztus 6. és 13. között. Addig is összeszedtük az elmúlt évek Sziget reklámjait egészen 2002-től. Jobban nem akartunk vájkálni a múltban, mert már így is bazi öregnek érezzük magunkat…..
Bár eddig csak a hazai vetületét mutattuk meg a romák "EB-szereplésének" (és azt is csak poén szintjén), itt az idő, hogy vigyázó szemünket Kijevre vessük! A bajnokságban ugyanis több cigány származású játékos is részt vett, sőt a vasárnapi döntőben is képviseltetik…..
Az éjszaka akár -15 fokot is elérő hideg ellen Pintér Sándor rendeletben a Capella Cafét jelölte ki melegedőnek. A rendőrség, a katasztrófavédelem és az Országos Polgárőr Szövetség egyaránt támogatta a belügyminiszter azon döntését, hogy a rászorulók a Belgrád rakparton…..
Filmdroid TOP 10 Karácsonyi filmek 2011.12.24 14:15:00
Itt van a karácsony és a Filmdroidot is elérte az ünnepi hangulat. Ebből az alkalomból összeszedtem a 10 legjobb karácsonyi filmet. A lista szubjektív! Ez csak az Én személyes véleményem, a saját listám. Szerintetek melyik a 10 legjobb karácsonyi film? Melyik film/filmek maradtak le…..
Hét futammal a vége előtt volt pofánk eredményt hirdetni.Vasárnap Sebastian Vettel győzelmével ért véget Spa-Francorchamps-ban a belga futam, amivel a német 92 pontra növelte előnyét legközelebbi üldözőjével szemben is az összetett pontversenyben. Hét futam van hátra, ezeken…..
Scottish 2011.08.29 14:50:51
@Putz Patrik: igen, így van. És épp ezért nem igazán lehet impotens versenyzésnek nevezni. Erre maximum az általad említett: "Vakmerő" versenyzés lehetne a megfelelő jelző. Mellesleg a példád '85-ös, szóval annyira azért nem vakmerő mint akkor...még ha az Eau Rouge szinte semmit nem vesztett akkori mivoltából, a körülmények azért sokat változtak...
Scottish 2011.08.29 16:42:07
@Laciii: Ja, mert Webber pont erről híres, hogy ha a csapat azt mondja, akkor félreáll....lol De alapvetően még ebben a helyzetben is legközelebb ő lenne a Bajnoki címhez Vettel után. Szóóóóvaaal...
Scottish 2011.08.29 16:56:15
@Laciii: Na jó, látom lényeget nem láttad abban amit írtam, de lényegtelen :D
...de ez nekem tetszik! 3000 dollárért már egészen komoly bringát kapni, legyen az túra, monti, vagy bármely más, nem kifejezetten élsportra szánt gép. De ezek csak ritkán hagynak mély nyomot a tulajdonos személyiségén, illetve kevesen emlékeznek majd rá csak a bringa miatt. Az…..
Cork77 ugyan naezmieznek szánta az alábbi Mustangot, én lelövöm a poént, és íme, egy határozott vonalakkal átépített amerikai csoda.Ebből a szögből aztán találgathatna az ember..LSD, mi más. Innen egy kicsit már Morgan-es az orra..Veszélyes orr, veszélyes popsi.Én szóltam. Ez…..
Scottish 2011.07.21 02:07:11
@Ez a Nick: dettó :)
Scottish 2011.07.21 02:08:31
addict Ilyen egy igazi férfi! 2011.07.02 18:10:00
Eleged van a különféle reklámokban visszaköszönő, nem kicsit idealizált "igazi" férfiakból, akik tökéletesre csiszolt felsőtesttel, 42 foggal, csábosan hullámzó loknikkal mosolyognak kissé debilen a kamerába, és már attól boldogok, hogy az arcukhoz ér a borotva/…..
Scottish 2011.07.02 22:15:56
Három hete, egy eső után született meg a XVI. kerületben a gödör. A gödör azóta lehetőségeihez mérten szépen növekszik. Éppen a kerékpárút közepén. Az elmúlt három hétben több vihar is végig söpört a városon, mindegyik mélyített egy kicsit a Veres Péter út mellett…..
Scottish 2011.06.30 18:25:27
@mokkaczuka: Ne legyél hülye, és ne hidd, hogy a lámpa nélkül tekerő bringásokat a bringások nem utálják legalább annyira...főként, mert te csak kivasalod, csak ő sérül (meg az autód....oké) de ha egy bringással megy össze, ott nem csak a hülye sérül adott esetben...

A másik meg, kedves bringás társak:
Ha már kerekezünk, szürkületben, este-sötétben, legyen már bennünk annyi, hogy felkapcsoljuk a lámpát, és előre fehéret, hátra "vöröset" (pirosat) rakunk. Nem kicsit tud sötétben ijesztő lenni, a Múzeum körút szélén haladó (egyirányú) bringasávban, egy elénk kikanyarodó fehér "hátsó" lámpát használó egyén...

Egy bringás
Egy kedves kollégánk hívta fel figyelmünket arra, hogy az 1960 (!!!) óta műsoron levő angol szappanopera, a Coronation Street 50. évfordulójának örömére a készítőkben megpattant valami, és olyan mayhemet rendeztek a sorozatban, amitől a Barátok köztet jegyző Kalamár Tamást…..
Skótkocka Kezdetek.... 2010.12.06 03:57:00
Az egész még 2009 nyarán kezdődött. Egy jóbarátommal, és gimis osztálytársammal megbeszéltük, hogy mivel én elvégeztem egy szakiskolát, ő pedig halaszt egy félévet, ergo mindketten szabadok vagyunk mint a madár, 21 évesek, mi lenne ha kimennénk külföldre dolgozni. Csak egy…..