Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aren7

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
defiszon Összefoglaló 2011.01.02 22:11:00
Böngészem a saját blogom... beteges vagy az unalom isteni magaslatai? Inkább az utóbbi...De! Akkor foglaljuk össze az idei évet nagyvonalatkban. 1, Legjelentősebb esemény Személy szerint ha egyet kellene kiemelnem, mindenképpen a könnyes búcsú lenne Szegedtől és bájos jogi…..
A Sláger csoki ízvilágban belesimult a kortárs Kajla és Africana csokik által nyújtott gasztronómiai élvezetbe: émelyítő, zsíros kakaóvajat nyomokban sem tartalmazó nugátszerű termék. Mindezek ellenére a Sláger textúrája kifejezetten jó volt, a töltelék kellemesen krémes,…..
Aren7 2010.12.07 21:24:23
@retro gastro: ..a 80-as évek végén, 90-es évek elején...gyerekkoromban mindig kóla-kockát kértem, ha csokiról volt szó...átlátszó csomagolása volt, azon volt rajta a kislány...imádtam!A 90-es évek elejéről még a Crocky-chips-re emlékszem, egy rövid hajú csaj reklámozta, a szlogen:"Csípj fel!"...még a hülye lays meg chio előtt:D
A marcell csokin egy cicafej volt és vajkaramellás volt emlékeim szerint.A Bea és az Emese töltött csokik voltak, picikék, mint a Cola-kocka, és nagyon finomak.Minden presszóban lehetett olyat kapni:)A cukorka nevére nem emlékszem, de az ízét máig érzem a számban, semmivel össze nem hasonlítható, mentolos-szerű ízük volt és pasztellszínűek voltak...és amúgy én is csak a kókuszos africanát ettem meg:)
Aren7 2010.12.07 21:30:36
@Adelaida: nem hiszem ,a leírásog inkább a stühmer-es liskockákra emlékeztet..ez már modernebb cucc volt, átlátszó,amerikás színvilágú, és a Cola felirat is a Coca-colás betűk stílusában volt ráírva..egy kislány volt rajta , hosszú, szőke copfos, és egy szívószállal itta a kólát.És az íze, az olyan különös, de finom volt:)))Bárcsak eltettem volna egyet anno:D
retro gastro Konzum szaloncukor 2010.02.24 06:27:00
A ’70-es évek szaloncukor választéka három fajtára korlátozódott:ezüstpapíros, bevonat nélküli fondant három ízbenaranypapíros, csokoládé bevonatú fondant három ízbenfenyőágakkal és harangocskákkal díszített rózsaszín és kék celofános, aranypapíros, csokoládé…..