Regisztráció Blogot indítok
Adatok
semex101

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
semex101 2010.12.05 23:33:14
@Nick_: Mi a bánatért fáj neked ha megkapják? Mit képzelsz ? Mind a nyolcszázezren( idézet a fő demokrata Balatonöszödy Öszödi Gyurcsány pajtástól), ott fogunk tolongni a határon, hogy kormányt válaszunk nektek?! Szegénykém,a saját fejeddel gondolkozz már, ne szajkózd az elvbarátaid.Azt már undorig ismerjük! Ja, és nem vagyunk mezítlábas koldusok sem! ezt is a nemzet demokratája mondta!Úgy, hogy ezt sem kell ismételned!
semex101 2010.12.06 08:34:46
@Bácskai peregrinus: Ne foglalkozzon velük, nem látja , hogy szétveti őket a düh, és a gyűlölet, gyűlölnek mindent ami Orbán Viktorra még csak emlékeztet is, akár a határon túliakat is, úgy tesznek mintha a határon túliak választójogától félnének,nem , ne gondolja nem olyan ostobák,csak ez szerintük olyan jópofa dolog rettegni, hol 23 mill. romántól, hol a határon túliaktól. Ez a magyarországi ballib + jobbik ( mert egyek ők) legmagasabb szellemi szintje. Érdekes a fletó kordonozó, szem kilövető, embereket tönkretevő,pajtásoknak milliárdokat osztogató ( az Adóból) csürhéjétől nem féltek! Nem is rettegtek az Adójuk miatt .Nevetséges. Kedves bácskai ezek önmagukat alázzák meg nem a "határon túli magyarokat", már csak azért sem mert szegények azt sem tudják, hogy azok is emberek e, vagy valami lények akik valamelyik plázában véletlenül magyarul tanultak meg beszélni.Ja, hogy el ne feledjem: Az Ő ADÓJUKBÓL.
semex101 2010.12.06 08:50:39
@Bácskai peregrinus: Mondanám, hogy ott találkozunk, de az én időpontom más. Ne foglalkozzon ezekkel, minket csak ostorként akarnak használni, hogy Orbán Viktoron ezzel is üthessenek egyet. A düh és a gyűlölet beszél belőlük, nagyon betegek szegények.