Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juhuuu

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég volt már fordítógépes kis bohóság nálunk, ideje volt, hogy kapjunk egyet. Annyi biztos, hogy tavasszal és ősszel  kell ültetni, ezt a Aldi által forgalmazott valamit, de aki a hátoldali instrukciók alapján tervezi elvégezni a feladatot, az nagy bajban lesz. Reméljük, azért növekedés és virágzás…..
juhuuu 2016.04.26 10:56:54
Az Agymenők sorozat összes karakterének ismerjük a teljes nevét, egyedül Penny vezetékneve nem derült ki eddig. Az írók és a színésznő sem nyilatkozik Penny teljes nevéről, de talán kiderül, ha Leonarddal összeházasodnak...
Bár az idegennyelv ismeretnél nyilván a tudás, és nem a papír számít, azért vannak olyan esetek, amikor mégiscsak kell egy plecsnis bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk a bemutatkozásnál szofisztikáltabb megnyilatkozásra is mondjuk angolul. Az alábbi sztori kapcsán nehéz…..
A Taxiplusnak nem erőssége a leendő vagy volt ügyfelekkel való kommunikáció, ez világosan látszik a honlapról, ahonnan a fenti képet fotóztuk, a Facebookról, és az alábbi panaszlevélből is, amire fél év alatt még csak válaszolni sem sikerült. Kedves Homár, aktuális a…..
juhuuu 2016.01.22 15:54:19
A DPD-é a logó, de az Emag is benne van a buliban. Az nem újdonság, hogy hiába olcsóbb az Emag, iszonyú szívás bír lenni a reklamálás Romániában. De az nagy kérdés, hogy a DPD vajon miért nem próbál kommunikálni a címzettekkel? Lehet, hogy eleve azt gondolják, hogy az…..
juhuuu 2015.12.03 09:42:57
@Mostanában:
végre valakinek feltűnt
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Oké, a katalógusokban minden jobban néz ki, de azért a Neckermann mélyen magába nézhetne, mert egy "Nappali/hálószoba 3 heverővel, egy külön hálószoba dupla ággyal és tengerre…..
Úgy tűnik a mai a nap klasszikus Homár-ügyeké. Ezúttal kuponos találat jön, ahol úgy tűnik, kár nem, csak csalódás érte a vásárlót. A kuponosok működéséről itt és itt lehet olvasni, általánosságban mondva pedig érdemes tájékozódni mielőtt lecsapunk valami…..
juhuuu 2015.05.27 15:10:43
@Komojtalan: Nem írta el az árakat!
Az iroda félpanziós ára 96.900 Ft, a kuponos oldal reggelis ára 69.990 Ft.
Míg ha kér vacsorát a kuponos mellé, az további 16.900, így jött ki a 86.890 Ft (69.990+16.900).
Az olvasói kérdésre válaszolva: szerintem nagyon nem normális. De persze nem vagyok statikus... Hello! Szerintetek mennyire normális, hogy miközben szakad az eső, itt-ott kifordult a föld a beton alatt, megjelent egy hosszanti repedés a rézsün keresztbe a 4 m es munkagödrün,…..