Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jucek79

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét végén, pontosan vasárnap reggel már járt nálunk a Mikulás. Előző este Bálint letörölte egy ronggyal a csizmáját, és kitettük a szobájába az erkélyajtóhoz, hogy a Mikulás könnyen megtalálja. Másnap reggel megnéztük, hogy van-e benne valami. Igazából kicsi még…..
Nincs időm, nincs időm, nincs időm... :( Utálom ezt, annyira írnék már, de mindig van valami más, ami fontosabb... Na majd hamarosan... A vázlatot már elkezdtem. ;) ..
Ma délután 6-ra megyek colonoscopiára, és tegnap délután 1 óra óta nem ettem, mert nem szabad... Éhen vagyok halva. De ez a kellemesebb része a dolognak, ami rosszabbul esett, az az egy óra alatt elfogyasztandó egy liter hashajtó... És ezt háromszor csináltam végig az elmúlt 16…..
Tegnap délután a doktornő nagyon meglepődött, mikor meghallgatta Bálint tüdejét. Nem, már nem csillagos ötös, sőt, azt mondta, elég ronda hörgéseket hall. Kaptunk beutalót tüdőröntgenre, hogy kizárjuk a tüdőgyulladást (mivel nem volt lázas, kicsi volt az esélye), és kaptunk…..
Bálint szerda estére belázasodott, felment 39 fokra a láza. Gyorsan adtunk neki egy kúpot, másnap hívtam a doktornőt, hogy mi legyen (akkor már hőemelkedése sem volt). Azt mondta, ha egyébként minden rendben van vele, valószínűleg vírusfertőzés, amire nem tud  gyógyszert…..
Ezért boldog új évet kívánunk mindenkinek!  Reméljük, Bálint ezt fogja csinálni a tűzijáték alatt is:   ..
Kisfiunkkal az élet Nyugis napok 2010.12.15 11:33:00
Hideg van kinn nagyon, nem merem kivinni Bálintot 15 percre sem, nem kockáztatok még egy betegséget, főleg karácsony előtt nem. Ha minden igaz, jövő héten ilyenkor már úton leszünk Csákvár felé, és ott is maradunk 26-a délelőttig. Aztán aznap, vagy másnap kezdődik elölről a…..
Kisfiunkkal az élet Betegség :( 2010.12.09 13:25:00
Múlt hét közepén írtam egy bejegyzést, de megint nem mentette el automatikusan a blog.hu, csak az első pár sort. Mire megírtam, és publikáltam volna, teljesen lefagyott, újraindítás után meg szinte minden eltűnt... Nagyon idegesítő, mivel nem sok időm van írni, ha Bálint hagy…..
Mindjárt megőrülök, írtam egy jó hosszú bejegyzést délelőtt, és szerverleállás miatt csak az első pár mondat maradt meg, a többi eltűnt... :(( Amíg alszik Bálint, megpróbálom újra leírni.Megint nem írtam napok óta, nem azért, mert nem történt semmi érdekes -velünk…..
Jucek79 2010.12.09 21:40:15
@Zsuzska81: Igazán örülök ennek a megtisztelő címnek. :)
Én is nagy puszit küldök nektek. :)
Nagyon tetszik ahogy írsz, a stílusod alkalmanként vicces, máskor tárgyilagos és nagyon jó olvasni. :)