Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peckás Géza

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy év kihagyás után a következő szezonban ismét a bajnokság első osztályában szerepelhet az NRK-Nyíregyháza női csapata, miután a feljutást érő második helyen végzett a Dömsödön rendezett osztályozótornán. A szombaton és vasárnap rendezett négycsapatos tornát a Budai…..
Az MRSZ Fegyelmi Bizottsága első fokon négy mérkőzésre eltiltotta Vocskó Mátét, az Extraligában szereplő MAFC-BME-Mapei feladóját, aki az április 9-én rendezett, Company Nyelviskola-Veszprémi RC elleni bajnoki mérkőzés lefújása után részesült sárga-piroslapos kizárás…..
Peckás Géza 2011.05.04 21:52:39
Előrebocsátom, hogy nem kritizálni akarok. A szegény magyar röplabdának van éppen elég baja a firkászok nyavalygása nélkül is. Egy dolgot azonban nem hagyhatok szó nélkül. Ez pedig a tegnapi Vasas–BSE meccs utolsó harmadának egyik történése. Aki látta, tudja hogy mennyire…..
Az MRSZ ma, azaz március 29-én, kedden 16 órától egyeztető megbeszélést tart a következő bajnokság versenykiírásával kapcsolatban. Az erre vonatkozó, eddig beérkezett javaslatokat hétfőn kiküldték a csapatoknak. Ide kattintva megtekinthető! Egy héttel korábban a…..
A címvédő Fino-Kaposvár hazai pályán 3:1-re nyert a Vegyész RC-Kazincbarcika ellen a férfi Extraliga elődöntőjének első mérkőzésén. A borsodiak közel álltak a bravúrhoz, de végül nagy csatában, minimális különbséggel a somogyiak győztek. Képgaléria itt!Kaposvári…..
Peckás Géza 2011.03.28 20:20:10
Eltérően alakultak az erőviszonyok a különböző bajnokságok alapszakaszában. A férfi Extraligában már minden eldőlt, a nőknél viszont óriási csata zajlik a legjobb négy közé kerülésért, csakúgy, mint az NB I-ben! A férfi NB I-ben a feljutásért harcolnak a csapatok. Tekintse…..
Peckás Géza 2010.12.06 20:20:40
Az előző kiírásban ezüstérmes Vasas Duna Autó Óbuda a vártnál jobban megizzadt az NB II-es TFSE-KRA otthonában a női Magyar Kupa második fordulójában. A hazaiak a második és a harmadik szettben rendkívül szimpatikusan, nagy lelkesedéssel játszottak az elkényelmesedő…..