Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judittt

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még tombol a nyár, újra meleg az idő, ilyenkor pedig a fesztiválok mellett a strandokat is szívesen látogatjuk. Ha megrögzött zenerajongó vagy, vagy csak szeretnél egy jót bulizni a barátaiddal, bőven válogathatsz még a nyári események közül. Hogy szórakozásod felhőtlen…..
Már hetek óta terveztem ezt a merényletet a nude topshopos balerina ellen, de csak ma volt időm a támadás teljes kivitelezésére. Maximálisan boldog vagyok az eredménnyel, még a szegecsek belső fele sem nyomkodja halálra a lábujjaimat! Igazából semmiféle különleges előkészület…..
Judittt 2012.06.10 21:06:48
Tegnap a Facebookon nagyon megoszlottak a vélemények az egyik nyakláncról, ami a kollekcióhoz tartozik (kép róla ITT), így nagyon kíváncsi lettem, hogy csak az az egy darab vált ki belőletek vegyes érzéseket, vagy a többi kiegészítő sem lett a szívetek csücske.Készítettem pár…..
Alapvetően nincs is szerintem sárga cuccom egyelőre a szekrényemben, de tudom, hogy idén tavasszal ez meg fog változni. Teljesen rákattantam a sárgára és annak pasztell árnyalataira. Most ilyen stílusú ruhára vadászom normális áron:Ruha: Donna KaranTáska: Francoise ToteCipő:…..
OurFashion Mentamánia 2012.02.29 18:37:00
A szájvizeken, cukorkákon és fogselymeken túl is hódít a mentamánia: a tavaszi szezonban ugyanis ez a fogkrémes árnyalat lesz az új trend, amelynél első ránézésre sokan a kórházzöldre asszociálnak bár én édesszájú vagyok és a mentás csokifagyi -mint chocolate chip- ugrik be…..