Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brave90

1264 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véleménye mindenkinek lehet, azonban a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.. Továbbá kritikát csak olyanoktól fogadok el, aki le is tettek valamit az asztalra. Ha azt teljesítménynek meritek nevezni, hogy rendszeresen nem tesztek videókat,…..
Évek óta itt folytatom tovább: www.jumpblog.hu..
Végre valahára sikerült megnézni ezt a videót is! A sztory teljesen nem jön át ha nem olvassa el előtte az ember, de a koreográfia valami kegyetlen jól meg van csinálva! A 11 perces műsor alatt egyszer sem éreztem azt, hogy unalmas, vagy ugyanazt csinálják. Végig sikerült…..
brave90 2012.11.27 16:58:21
Üd!, javaslom, hogy nézz fel a www.jumpblog.hu -ra, ha még nem tetted volna meg. Az itteni közösség oda költözött át. Van sok pesti jumper, valaki biztos szívesen segít ha a másik weblapon írsz.
Hogy basszunk be Pálinkás dinnye 2012.10.17 18:40:27
Ezt még nem próbáltuk, mert ma hallottam róla előszőr de ütős lehet. A recept rém egyszerű, végy egy dinnyét, vágd félbe, majd a feleket locsold fel pálinkával.Ha ezzel megvagy rakd hűtőbe egy pár percre, hogy hidegebb legyen és összeálljon kicsit, majd kanállal neki lehet…..
Végre ismét képes volt összeszedni magát. Amikor már végleg leírom, akkor kijön egy ilyen videóval. Minden jót/rosszat megkapott már privátban, a többiek pedig döntsék el maguk, de szerintem ez egy kuriózum videó tőle! Az intró külön tetszik! Megnézős! ..
Dnmx kérésére most itt a videó! Tudom kicsit megkésve, de a lényeg, hogy itt van.. :) A duo part egész jól sikerült, sajnos a solokban jobban kijönnek a gyengeségek, de attól még nézhető videó! Dnmx látványosan fejlődik...
Jumpstyle is my style! Viitiinhoo 2011.10.24 21:58:00
Elég fura helyen és fura nyújtással van a videó felvéve, és szerintem ez egy kicsit rá is nyomja a bélyeget a videóra! Nálam csak 4/5 a jump, főleg hogy a movie fele intro. Viitiinhoo tud ennél többet is...
Jumpstyle is my style! D@v!D 2011.10.21 21:41:26
Egyre nagyobb meglepetés a srác! Ez a videója a már-már tökéletes kategória! Nagyon odatette magát! Az első partban egyszerűen nem láttam hibát a csodálkozástól! A továbbiakban azért volt 1-2 apróbb félrecsúszás, és nem pontos lépés, de kutya se…..
Jumpstyle is my style! Schenker Day 2011.10.20 18:55:09
Aki ma beszél a jó öreg Schenkiházival, az mondjon neki egy nagy GRATULÁLOKOT, mivel letette a kressz vizsgáját a mai napon! Ezt megünnepelendően itt van az utolsó videója! Mivel ma ilyen nagy nap van, ezért direkt nem világítok rá a gyenge pontjaira a videónak, hisz msn-en…..
Valami csoda folytán rájöttek, hogy egy kalap szar az új admin panel, és ma végre a régi kevésbe szar (mert ez sem tökéletes) rendszer fogadott, így Ricót végre ki tudom posztolni! Egy feltűnő dolog van a videójában: Rengeteget lassult magához képest! ..
Jumpstyle is my style! Tapsik 2011.10.13 21:58:00
a jó büdös kurva édes anyját a blog.hu-nak.. most felrántottak idegileg, szóval nem fogok blogolni amíg meg nem nyugszom.. elegem van ebből a tetű adminpanelból... nem leeht írni, nem lehet menteni, minden munkám elveszik.. befejeztem.. kapják be…..
Gyönyörű!! Még mindig keresem az államat a padlón! Azok a lépések, az a sarkonpörgés, annyira profi volt, hogy még Kalmi is megnyalná a cipőjét ha ezt látná! Két kegyetlen jó jumperről beszélünk, akiknek a jumpjában semmi kivetnivalót nem találtam!! Tele van alázásokkal az…..
Jumpstyle is my style! IJC | Dany 2011.10.11 20:28:00
Az emberünk brutális.. ha nem a magyar finn meccset nézném, többet dícsérném, de most nem érek rá. Hajrá Magyarok!!! ..
Jumpstyle is my style! Aleeex 2011.10.10 18:55:00
Végre valahára kis szenvedés után sikerült belépni a saját admin panelomra itt a blogon is! Gyorsan ki is postolom Aleeex új alkotását, hogy felpörögjön az élet kicsit itt is! Bocsi! ..
Jumpstyle is my style! Badsz 2011.10.04 21:42:00
Azoktól a nadrágoktól még mindig a falra mászok, de a jumpja feledtet velünk mindent! Badsz kegyetlen nagy jumper! ..
Jumpstyle is my style! Scarface 2011.10.03 22:05:04
Nem kell ezt túlspirázni.. Ez így jóó ahogy van!..
Jumpstyle is my style! Tunechka 2011.10.02 19:00:14
Nincs egyetlen egy olyan normális jumper srác sem akinek erre ne csorogna a nyála.... Ha mégis akkor veletek van a gond barátaim.. Jah és a jumpja is kegyetlen jóóó!..
Schenkerből is megárt a sok, ezért megigérem, most akármilyen videót rak fel, nem rakok egy két hétig videót tőle. Viszont ebben megint láttam pár dolgot amit szeretnék leírni. A zenék tökéletesek voltak, csak nem az ő sebességükhöz. Amit csináltak az nagyon jó lett volna, ha…..
Jumpstyle is my style! Schenker 2011.09.29 20:53:55
Megígértem, és tartozom is ezzel Schenkernek, így hát egy szép hosszú leírást fog kapni!Ott kezdeném, hogy nagyon örülök neki, hogy nem erőlteti agyon az ownstyle-t, mert az nem igazán az ő stílúsa! Az első partban volt igazán az a vonal amit úgy érzek, hogy jól állhat…..
Én nagyon bírom az oroszokat, és nem tagadhatom, hogy remek jumperek alkotják az OSB-t, de a pár nappal korábbi magyar fellépéses videó sokkal jobb, kidolgozottabb és hibátlanabb volt ennél.. :P hehe..
Jumpstyle is my style! NRG 2011.09.27 20:03:57
Ki tudja medig húzza a netem, már az agyamra megy.. szóval csak gyorsan kirakom NRG ligavideóját! Most már tényelg nagyon hiányzik az a sapka... ..
Jumpstyle is my style! Nuchaku 2011.09.21 21:49:14
Külön öröm az ilyen technikás jumperek videóit nézni! Mindig találok bennül olyan részeket amik mosolyt csalnak az arcomra! És végre nem az ismétlés-ismétlés hátán, bicikli-bicikli hátán, ugyanazok a lépések mint az előtő 5 videóban, hanem egy kicit más íz, egy picit…..
Jumpstyle is my style! Wedel 2011.09.20 20:32:03
Preview van a videó nevébe írva, de valószínűsíthető, hogy nekem ez jobban fog tetszeni, mint az agyon introzott, outrozott, átkötözőtt 5 perces kiadás, időben kb ugyanennyi jump betéttel. Ami külön tetszik, hogy végig mezítláb ugrált, ami egy ilyen szinten, ilyen sebesség…..
Jumpstyle is my style! schenker14 2011.09.19 19:29:29
Ismét valami nemzetközi liga 1/8 forduló és megint egy magyar név! Ezt jó látni!Majdnem nem raktam ki a videót az aláírása miatt, de azért nem bánom, hogy mégis megnéztem! Az elején én kajak bevettem, hogy a 3ik lépésbe belesül, bár lehet ez csak az én…..
Jumpstyle is my style! lacimaci0903 2011.09.18 21:19:00
Sajnálom srácok, mondtam, hogy a kezdet nem lesz hibátlan, és most a nyelvizsgázát, meg a megbukás is elég rosszúl érintette a publikációkat. Pont ezért megkésve de itt van kisLeslee utolsó videója!Nekem még mindig a halálom a hosszú intró, de ha utánna ilyen jump részek vannak…..