Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raid

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parasztvakítás cívishonban. Basahalom-Alsó 2. Debrecen belvárosában járunk, a település legrégebben lakott részén, a Péterfia és a Hunyadi utcák sarkán, ahol már évek óta szaga van a rohadásnak. A „merjünk nagyot álmodni” ámokfutói és az önkormányzati…..
raid 2010.12.05 19:05:23
@CommentR: Drága honfitársam! Ne lángolj ennyire magas hőfokon! Ha valakinek véleménye van valamiről és az a tieddel nem egyezik, azért még megtűrhetjük. Nem? Sajnálatos, hogy ennyire alacsonyan repülsz és ennyire primitív vagy. Az észérveid és tartalmas hozzászólásod nagyban emelte az oldal szinvonalát. Lehet, hogy máshol kellene villantanod?
raid 2010.12.06 04:56:54
@borisfedor: igaz boris amit mondasz. Az izlés, gondosság pártsemleges. Egyébként az is problémákat okozhat, hogy a felépített csillogó villogó presztizsházak üzemeltetése mennyibe kerül. Azért nem hiszem, hogy Debrecen elbírna rentábilisan ennyi konferencia-hotelt, meg sportcsarnokot, a plázákról nem is beszélve. Valami oka azért csak van, hogy felépültek és esetleg üresen állnak. Valaki csak látott bennük üzletet. Vannak telekpletykák, meg üzletláncokkal kapcsolatosan szóbeszédek, de itt most nem ez a téma. Véleményem szerint megfontoltabban, körültekintőbben kellene építkezni.