Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás87

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Dáddzs vid méh 2012.02.06 15:45:40
Egy finom, méhecske-színű Dodge Neon a mai áldozat.Űrdongó vagy sem?Hirtelen nem is tudom, mit emeljek ki rajta.Teljes tuning kit.Ennyi cápauszony antennával műholdakat foghat.A beltér harmonizál a külvilággal, természetesen. Viszont.....mit keresnek gyerekkorom építőjátékai a…..
Tamás87 2012.02.06 21:13:45
46 colos, átlátszó Ez a fajta…hmm…autóépítési stílus az USA nagy déli államaihoz köthető – a múlt század nyolcvanas éveiben teret nyerő – nagyvárosok hip-hop és rapzenével átszőtt szubkultúrájában született.  A jellemzően színesbőrű…..
Tamás87 2011.10.16 09:37:47
@Hojlele: Köszönöm, hogy ezt az orbitálisan nagy baromságot, amit mondtam helyére tetted! Lekötelez, hogy egy ilyen valószínűleg sokat látott és világot járt bölcs ember segít ahol tud, és ígérem pótolni fogom ezt a hiányosságomat, és elnézést kérek, hogy nem voltam képes megjegyezni egy számomra teljesen érdektelen ünnepnek a nevét, illetve elismerem, ez nyilvánvalóan arra utal, hogy egy szót sem tudok angolul...
Kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk minden jelentős japán motorkiállításról. A zsíros képgaléria most sem marad el, legújabb anyagunk a nagojai Joints Custom Bike Show legszebb motorjait mutatja meg – kiállítási csarnokon belül és kívül is. Igen, kívül, hisz…..
Próbálom azt képzelni magamról, hogy nem vagyok márkasznob, de lehet, hogy lassan ideje volna felkeresnem egy önkép-pszichoterápiát. Ugyanis már megint három Yamahám van. Oké, a VMax annak idején azért kellett, mert más ilyen motor nem létezett, az tetszett, nem volt…..