Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rainel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szertár Takony-e a DNS? 2009.03.19 22:48:00
Szerintetek hogy néz ki a DNS? Mint egy megtekert létra? Vagy netán olyan, mint a takony? Most majd kiderül. A múlt héten láttam valamelyik újságban, hogy "elvégezték a DNA-tesztet". Szép. Picit olyan leiterjakabos fordulat. Aztán elgondolkodtam azon, hogy lépten-nyomon…..
Alábbi két történetünk ezúttal praktikus tanácsokkal szolgál a közlekedésben megfáradt idegrendszerű autósoknak. Richelieu írja le tapasztalatait némi "beletörődéssel" fűszerezve. Ti mit gondoltok, érdemes egy kicsit elhatárolóda közlekedeni, vagy ne hagyjuk annyiban…..
Rainel 2009.02.13 09:54:52
@Csomolungma: Öcsém, mekkora troll vagy. Belekötsz az elgépelésekbe, belekötsz egy rendszámba, amihez írta is, hogy nem emlékszik pontosan, és lenyomsz két postot mielőtt befejeznéd az olvasást. Ez díjat érdemelne.
Egyébként ez a legjobb hozzáállás. Engedni kell, mosolyogni a keménykedéseikhez, még ha nem is veszik észre magukat, mi legalább nem kapunk agyvérzést az idiótáktól. A gyors, hangos járgányokat törékenyebbre kéne építeni, talán gyorsabban fogynának az ilyenek.