Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rigoletta

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kossuth-díjas író bejelentette, hogy emigrál, s a jobboldal köreiben most nyilván örömünnepet ülnek, pedig a dolog végtelenül szomorú. Kertész Ákos leírta a véleményét. Ha szigorúan a tartalmat nézzük, nem ment messzebbre, mint a blog.hu baloldali kommentelői - nem…..
Rigoletta 2012.03.17 20:57:58
Éppen ideje volt, hogy nyisson Budapesten egy olyan hely, ahol csak magyar kézműves sörök vannak csapon. De a Skanzen még ennél is több.A Ráday utcáról nyíló Köztelek utcában egy utcára néző magánlakásban üzemelt évekig a Zacc, egy családias, nemdohányzó kávézó, ahol nem…..
Rigoletta 2012.02.07 11:42:53
A Malév leállásával a budapesti utazóközönség régi - új egyenruhába öltözött légikisasszonyok mosolyában fürödhet vagy rendelhet majd tőlük ételt - italt, ahogy a pénztárcája engedi...
Rigoletta 2012.02.05 22:15:28
@Silvestris: Bravo!!!!! Szívemből szóltál...
Rigoletta 2012.02.05 22:16:42
@Szél Kállmán: Akkor Neked tényleg a legjobb lesz a Barbi légitársaság, ahol annyira összenyomják a székeket, hogy én a 160 cm-el alig férek el....A Ryanair-t meg sem merem említeni.
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
Az alábbi eset történt meg velem a János kórházban,ezt a levelet már elküldtem a kórház igazgatónak,gondoltam megosztom önökkel is.2012 Január 9.-én este kerültem a János kórházba,epe gyulladás gyanújával.A sebészeti osztályon folyamatosan nyitva volt az ablak,amit éjjel a…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
w Vár állott, most kőhalom 2011.04.03 07:15:00
Ha most vasárnap lennének a választások, a Fidesznek nem lenne kétharmada. Ettől még technikailag, jogilag megvan az, használata legális, még Brüsszel se szólhat be emiatt. De mint Őszöd óta tudjuk (Orbán Viktor szíves közlése), legális és legitim nem ugyanazt jelenti. …..
Rigoletta 2011.04.03 14:33:13
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Ja, és jöjjön vissza a gyurcsányi szabadrablás...
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Azért az önfeledt nyaralásban, vízibiciklizésben, strandlabdázásban, Sziget utáni lábadozásban álljunk meg egy pillanatra és mélázzunk el néma vigyázállásban azon, hogy 20 éves a mi Nap-Kelténk, igen, húsz éve tartja magát, húsz éve kapaszkodik a képernyőn, mint…..
Rigoletta 2009.08.19 15:59:04
Eddig csak szoptunk a spanyol tavolsagi kozlekedessel, az igazi 30 km-eket gyaloglos, 100 emberrel egy templomban alvos, tusfurdovel ruhat mosos El Caminot csak vasarnap kezdtuk el. A ketnaponta blogolast egyelore buktam, a zarandokszallasokon 20 percnyi…..
Na végre, sikerült feldolgoznom a rengeteg matricát, szárnyat, csillogó, nagy felnit és neonszínt. Ideje, hogy azzal törődjek, ami engem érdekel. Először is indítanék egy ZIL-motorral, ami ugyan nem a legszebb, nem a legerősebb, de tudjuk, hogy egy V8 a pokolban is V8, mese nincs.…..
Rigoletta 2009.04.12 12:01:43
  A kis értelmetlen Fiat 500-as igazán szeretetreméltó. Kisautó létére én is megkedveltem a bemutatón, ami azóta csak a nagyon eltalált Mazda 2-vel történhetett meg még egyszer, természetesen más okokból. Végre megkaptuk a gyöngyházfehér tesztautót, és a rendszáma is…..
Régi olvasónk és fórumozónk, Fogash a mai Fiat 500-cikket olvasva váratlanul rájött, honnan koppintották az autó egyébként igen szép fejtámláit. Ezekről van itt szó. Szép kád, illetve hát kicsit olyan Zámbó Jimmy-szerű, egyszerre szájbarágós és erőltetetten játékos,…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
Végül is népszavazott az ország, valami háromszáz forintos bagatell tételről, három iksz, igen-nem, lila lapok, sok unalmas vágókép. Kit érdekel ez?Ha még a jégtáblán sodródó orosz horgászokat sem kapcsolta egyik országos kereskedelmi televízió sem, miért pont egy…..
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..