Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsinycsillag

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Vendégposzt Kermittől A Tere Fere keksz családjába tartozó Zamat keksz ára szerintem az akkori viszonyokhoz képest elég drágának számított. Doboza alján itt is az elengedhetetlen zsiráfos képpel. Mi 1983-tól (gyártási idő) diákat tartottunk, tartunk benne. A keksz…..
Szerda este 6 óra 6 perckor, 8 év szünet utána zsiráfborjú született a Fővárosi Állat- és Növénykertben, írta nekünk az örömhírt Hanga Zoltán. A kicsi – zsiráfszokás szerint – nem sokkal megszületése után lábra is állt. 20:38-kor sikerült megtalálnia  az…..
A fehér mókust a dél-afrikai Fokvárosban fotózták le. Feltehetően egy szürke mókus albínó változata, és a helyi parkba járók már jól ismerik, nevet is adtak neki, Frostinak hívják. ..
kicsinycsillag 2009.09.09 10:55:30
A tegnapi rigósztori után egy újabb madárposzt, ezúttal egy dolmányos varjú főszereplésével. A fotókat és a sztorit köszönjük Anitának. "Szeretném bemutatni nektek Kwak kapitányt. Ő egy dolmányos varjú, aki fiókaként esett ki a fészekből, és egy igazi állatbarát…..
kicsinycsillag 2009.07.29 09:01:52
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
kicsinycsillag 2009.07.28 09:36:37
@Hegyicica: mondjuk ez fura. A holló védett Magyarországpon, nehezen képzelem el, h nem fogadták volna be... Hacsak nem nem holló volt, ahnem mondjuk dolmányos varjú.
Vagy ha éjjel vittétek, és nem volt akkor ott valaki, aki beazonosítsa.
www.zoobudapest.com/termeszetvedelem
kicsinycsillag 2009.07.28 14:14:09
@Hegyicica: hát ez tényleg szomorú élmény lehetett
Jómagam kompetens nagymama híján az interneten tanultam meg horgolni. A jóságos youtube és a türelmes inda voltak segítségemre és persze néhány szakadt, kávéfoltos magazin, majd pedig az egyre szaporodó A4-es papírhalmok, melyeket titokban nyomtattam a munkahelyemen. Én azt mondom,…..
Kínában születtem és műanyagból vagyok. A nyelem iskolaköpeny-kék, a horgom fém színű. Egy nap, majd ha felnövök, szeretnék gyapjúból horgolni. Eddig még csak akril és poliészter akadt a horgomra és az nem volt annyira jó. Egyszer horgoltak velem egy apró szütyőt pamutból.…..
Novemberben már mutattunk egy szörfölő kutyát, Harvey-t, erre rögtön itt a következő. Brown Sugarnak, vagyis barnacukornak hívják a képen látható kutyát, aki rettegő pofával szeli a hullámokat. Ön szerint bizonytalan vagy boldog ez a sportoló eb?..
Flash Játékok DayMare Town 2007.07.25 12:00:00
Megmondom a frankót, ezt a játékot nem sikerült még végigjátszanom, egyenlőre most időm sincs, másrészt iszonyatos sok helyszín van. Szépen kivitelezett játék, ha valaki esetleg végigcsinálná, megköszönném ha írna ide egy…..
Ezúton is gratulálunk annak a zseniális közlekedésmérnöknek, aki az Air Race miatt lezárta a Bem utca felét, totális káoszt és agresszivitást zúdítva a normál esetben is zsúfolt rövid utcára. Alant olvasható egy fulladozó lakó levele, fotókkal. Kedves Homár! Elképesztő,…..