Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanzy

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Hanzy 2010.09.08 12:09:30
Gőzhenger: köszönjük az ide nem illő infót, sokat tanultunk belőle...
Well: elsőnek sztem a rendezvény biztosítási vezetőjét kellene kirúgni, aztán a főszerverzőt, a megszólaló Pajor-Gyulai-t elég megrázni... (abban, amit mondott, uis igaza van, az ember érjen oda fél-hnegyed órával előtte, hogy kényelmesen beérhessen)

Ott voltunk mi is a meccsen, nekem spec szerencsém volt, mert a tömeg besodort, én a Himnusz végére értem a lelátóra(igaz már 19:50-kor elindultam befelé, a haverjaim vettek még némi tökmagot és ittak egy sört kint (kb 5p), ők már csak a 10-15.p környékén értek be.
Amit saját tapasztalatainkból Papp Zsombor leveléhez még hozzátennék...:
- normális helyeken akkor is beér az ember 25 perc alatt, ha két rivális csapat játszik és el kell egymástól választani a szurkolókat. Itt a mintegy 30 moldáv szurkolót kellett volna csak elválasztani a 9000 magyartól... (de még azt se annyira, mert senki nem akarta őket bántani)
- ott a Tahóktól is elhangzott, hogy "miért nem értetek ide előbb?" (f8-kor már a stadion környékén voltunk), amire "illedelmesen" megmondtuk, hogy "azébazmeg, mert az U21-esről jövünk"."Mi is..." - volt a válasz. (ezt egyébként igazolni is tudjuk, a rácsos ablakú Tranzit, aminek a tetején a forgó kamera van és a Baross u-ban állt, eléggé bunkó módon közlekedett odafelé a Lehel úton, szabálytalanul előzgetve...)
- normális helyeken nem egy kapun akarnak beereszteni egy komplett stadiont... Itt mindenkinek a III-as kapu (Mildenberger u) felől kellett jönnie, holott létezik még három másik kapu a stadion három másik sarkánál (plusz az V-ös kapu, de az ugyanitt van a Mildenberger u-nál..)
- normális helyeken az ilyen szűk beeresztő utcába nem engednek be senkit autóval, itt a tömeg közepén is nyomult 1-2 autó, plusz valamelyik ottlakó is a háromezer ember között akart kimenni autóval...
- a panaszban említett 6-8 éves gyerekeket valaki be akarta könyörögni a tahókon keresztül, mire Tahóék annyit tudtak hozzátenni, "Miafasznak kell idehozni gyerket?" (aztán az egyik tévedett egy nagyot és beengedte őket...)
- jómagam a III-as kapuval majdhogynem ellentétesen ültem (B terasz, a II-es és IV-es kapu is jobb lett volna a bejutáshoz, ha nyitva), bezsilipeltem a tömegben 35 perc alatt, motozás, átsétáltam a stadion melletti zárt részen a IV. kapu mellett a B-teraszhoz, aholis ismét megmotoztak... A "poénkodó" "Szerinted milyen veszélyes tárgyat vehettem ezen a 80 méteres zárt folyosón?" kérdésre "Ez a szabály, bocs" választ kaptam...
A Vatera összesen négy ügynökséggel dolgozott együtt a verás kampány során. Az online és offline is jelentkező buzz a kampány egésze során kiemelkedő volt, mely nagyban hozzájárult a sikerességhez. Ennek fenntartásában elengedhetetlen szerepe volt a közösségi oldalakon…..
A magyar mezőgazdaság szarban van. Lenyomja az olcsó import, nem tudunk pályázni, nem jön meg a pénz, strukturális gondok vannak, alacsony a felvásárlási ár. A tejesek különösen nagy szarban vannak. A szokásos pesszimista forgatókönyv szerint az ágazat halálát kellene…..
Nem egyedi eset, hogy egy biztosító sajátosan értelmezi a jogszabályokat. A szakjogászok szerint a folyamatos biztosítói bepróbálkozások miatt majdnem mindig érdemes perelni.Tisztelt Zugügyvéd!Nyilván nem egyedi eset, hogy a biztosító nem akar fizetni, ezért minden trükköt…..
Hanzy 2009.07.21 23:48:18
@efi: Lásd a cikkhez tartozó biztosítós levél első hivatkozott KRESZ paragrafusát...: csak akkor kanyarodhatsz balra párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton, ha előtte meggyőződtél róla, hogy senki nem előz vagy kerül ki balról.
Egyébként alaphelyzetben még igaza is lehet a biztosítónak ("...kivéve, ha a jármű főútvonalon vagy olyan más úton halad, melyen elsőbbségét jelzőtábla [16.§ 1. bekezdés (u) pont)] jelzi. (a hivatkozott paragrafus itt: www.kreszdoktor.hu/veszelyt_jelzo_tablak.php), meg kellene nézni, van-e ilyen jelzőtábla a kereszteződés előtt, illetve van-e egy főútvonalat jelző tábla valahol a kereszteződés előtt...
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Hanzy 2009.05.05 10:46:37
Az a bajom a cikkel, hogy nagyjából olyan, mintha én Bayer Zsolt ismérve alapján szeretném az újságírás értelmét meghatározni, és azt mondanám, akkora f*szság az egész, zavarjuk el mindet a francba...
Itt Gaskó és munkássága (legalábbis a látható része) az etalon...: van ez a f*sz, akkora, hogy hetente körülmetélik, bődületes hülyeségeket mond a szakszervezet nevében, ergo a szakszervezet egy felesleges baromság... Pedig azért tőlünk nyugatabbra is működnek ilyen szervezetek, jól is csinálják... Sőt, nálunk is vannak jól működő szakszervezetek, melyek vezetőjéről nem is hallottál (mert nem saját politikai céljuk szerint használják az őket delegáló szakszervezetet...)
A példánál maradva, a kollektív megállapodás nem arról szól, hogy _mindenkinek_ 5%-ot emeljünk, hanem hogy a minimális emelés 5%, de a jobbaknak lehet többet is emelni... Jah, és ha valaki szar, és nem érdemlo meg az 5%-ot, azt akár ki is lehet rúgni. Személyre szabottan.
Ha nem lenne ilyen megállapodás, a zsíros nagyúr a hatalmas bérkültség racionalizálását mindíg úgy kezdené meg, hogy először csökkentsük a termelésben részt vevők bérköltségét (mert azokat nem ismerjük, olyan messze dolgoznak a gyárban, a "melósok" nevű massza..). de a management bérén még kicsit emelünk, hisz' Béla a szomszéd irodában is panaszkodott, hogy hó végén a HelloHD előfizetés teljesítése már-már a golfbérletet veszélyezteti...
Számtalan gyermek és szülő sok-sok energiája ráment már ennek a feladatra. Mindhiába. Legyél te az első, akinek sikerül. Ha megvan a megoldás, akkor ne ide írjátok be (a többiek hadd gondolkodjanak rajta), hanem küldjétek el nekem a mrboyler@freemail.hu címre, viszont ha…..
Hanzy 2009.01.28 12:35:18
Minden kétséget kizáróan Obama az Egyesült Államok első geek elnöke. Most nem csak arról van szó, hogy tudja, mi az a netsemlegesség-ügy, sőt, határozottan ki is áll mellette. Hanem arról is, hogy az újonnan beiktatott elnök eltökélt abban, hogy adminisztrációja a lehető…..
És akkor Sváby András és Frei Tamás összeültek a Napkeltében, hogy Bánó Andrással közösen megbeszéljék, hogy is van akkor a duplasoros Armani-öltönnyel, meg a business classon töltött fárasztó órákkal. A főszereplő a Riporter, aki nem tűnik el, hanem csak kilenc-tíz…..