Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ancsa110

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Viktor! Régen írtam neked utoljára, de mostanában eléggé sok baj szakadt rám. Most pótolom az elmaradást, nehogy úgy érezd, hogy egyedül vagy a harcodban és magadnak kell megvédeni Európát, a Kereszténységet és az Igaz Magyar Embereket! Itt vagyok én neked, itt állok a…..
Heindl Péter pécsi jogászt, civil aktivistát 30 ezer forintos pénzbüntetésre vagy 36 óra közmunkára ítélték első fokon a június 30-i pécsi Athinay utcai akciójuk miatt. Ezzel a döntéssel Heindl szerint minden civilt meg akarnak félemlíteni azért, hogy még csak véletlenül se…..
Ancsa110 2015.10.25 22:44:02
@Pipas: Inkább arra kellene gondolni, hogy nem ilyen "tyúk" perekkel foglalkozzanak a bírák, hanem a tényleg komoly ügyekkel, amiket meg húznak évekig, mert nincs elég idejük rá. Itt persze nem a nyomozás hosszára gondoltam, amikor arra várnak, hogy végére járjanak.
Ancsa110 2015.10.26 07:55:10
@Flúgatlan: és agazdasági bűncselekményekkel nem kellene foglalkozni? Ha azok nem lennének, az embereknek nem lennének elégedetlenek, nem kellene az embereket egymásnak ugrasztani, mondjuk normális életkörülményeket kellene lehetővé tenni mindenkinek (nem segélyt adni!), és akkor talán nem lenne ilyen stresszes, bűncselekményekkel teli életünk.
Varánusz Boldogság, gyere haza! 2011.03.24 06:07:00
Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar.…..
Ancsa110 2011.03.24 13:43:11
@Tűzfal: Teljesen egyetertek, hogy a partokon kivul mi is hibasak vagyunk, mert mint a birkak mindent elviselunk. Mikor erzik mar ugy a fiatalok, hogy nekik kell elinditani valamit a tisztesseges elet megteremtesehez, leallitani az ilyen politikusokat, elkuldeni a francba! Mindegyik csak addig mutat kedves, bajos, igergeto pofat, amig be nem jutnak, aztan mar el is felejtettek, hogy miert lettek a parlamentbe kuldve, es kiket kell nekik kepviselni.
 2010-ben nagyon hamar beköszöntött a tél Írországba - hóval és mínuszokkal. Az itteni 6 évünk alatt szerintem ez a leghidegebb és leghavasabb tél, amit tapasztaltunk. Az ír gyerekek csak örülnek ennek, mert még sok iskolában is hószünet van. Ilyen látvány fogadott minket…..