Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DKone

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Velveten most indult a szakítósjáték, amin pólókat és könyveket lehet nyerni. Hajrá!..
Bigyóblog Az új rubik kocka 2008.10.27 11:38:11
 Nem színes és nem egyformák a kockák. Ehelyett mindegyik sor más-más méretű kockából áll melyek oldala tükröződő anyagból van. Amikor eltekerjük megszűnik a kockaforma is. Itt az új világőrület? Via Cnet..
DKone 2008.10.27 12:09:13
Összeesküvést leplezünk le: Feldmár András, Gyurcsók István vagy Csernus Imre ad ki ilyen szakítósablonokat, ahova csak a neveket kell beírni?(A héten a képeket a Yummie-ról lopjuk)Sziasztok! Már régóta terveztem, hogy megosztom veletek eme gyöngyszemet. Most vettema…..
Nem csak hosszú, szomorú is. Találkozás az A38-on, pezsgős vasárnapok, de a szánsájn-hepinesz után már csak "Hazajön, tévé, jajdefáradtvagyok, semmi beszélgetés, arcra egy puszi, alvás" megy. Sziasztok, kicsit hosszú lesz... Már lassan egy éve egyedül vagyok,…..
Egy fiú, egy lány, egy kisbaba. Mínusz egy fiú. Marad: egy lány, egy kisbaba. Fájó történet két kérdéssel a végén. Tessék megválaszolni. Ha nem lenne gyerek a képben, azt javasolnánk, hogy hagyja futni a csávót. Így is ezt tudjuk mondani, csak sokkal nehezebb. Helló! Én most…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
DKone 2008.03.21 11:34:13
DKone 2008.03.21 12:21:38
A fájdalmat nem lehet mérni - tartja a népszokás, pedig egy szakításban hirtelen el tudjuk veszíteni a súlyunk jelentős százalékát. Múlt héten DG kérdezte, hogy mennyire viselt meg az a szakítás. Mondtam 10 kiló. Volt honnan - jegyezte meg, de mivel ő is hirtelen dobott le…..
Szakítani látszólag nagyon egyszerű: hello-hello, te jobbra, ő balra. Hogy ez hogyan tud elfajulni addig, hogy a sztoriban fontos szerepet játsszon a büntető törvénykönyv 2007. decemberi módosítása, ahhoz egyrészt kell, hogy az egyik szereplő ügyvéd legyen, a másik meg nem…..
Expatriota Meghivolevel 2008.02.05 09:38:19
Kedves honfitarsak, akik kulfoldon eltek, vagy eltetek,irjatok torteneteket, kerdeseket, tanacsokat, temakat hova erdemes, hova nem koltozni, melyik varosban milyen az elet: egymas kolcsonos okulasara es szorakoztatasara!Publikaljuk itt! DKone..
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Az alábbi történet annyira abszurd, hogy akár igaz is lehet. Mondjuk azt a Homár nem fogja fel, ha vkit pofára nem akarnak beengedni egy szórakozóhelyre, az miért akarja mindenáron otthagyni a pénzét. Az meg végképp különös, miért megy vissza vki, miután megverték, hogy újra…..