Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Roli82

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Támaszd rá a terelőre az S2000-es Fiestádat, és tarolj vele.  ..
Míg az országos rali bajnokság még el sem kezdődött, a legtöbb ralisprint bajnokság már a második fordulójához ér. Így a BAZ Megyei Ralisprint Bajnokság is. Az első telt házas parasznyai futam után, ezúttal ismét egy - a sprintesek számára - teljesen új pályával várja…..
Roli82 2012.04.13 20:08:23
Vroom Kutyavásár, jó csajok 2011.12.03 22:42:00
Nem szándékozunk profilt váltani, a blog fő témája továbbra is a motoros pályaversenyzés. A legutóbbi, Macau GP-ről szóló összefoglaló videó mellé csomagolt kép azonban annyira megmozgatta a közvéleményt, hogy amellett nem lehet csak úgy elmenni.Pár formás / lapos…..
Roli82 2011.12.05 21:11:34
Ha már nekiláttunk a virtuális pénzköltésnek, vessünk már egy kóbor pillantást arra, hogy a kötelező "személyi védőfelszereléseket" mennyiből lehet beszerezni, avagy milyen "tólig" sávban mozog egy páros versenyfelszerelésének az ára.Mire is van szükség?…..
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Öregek a gyújtókábelek a BMW-n. Nem volt nehéz észrevenni, hogy a kettes és a hatos henger itt-ott kihagy kicsit, az LPG ugyanis ilyenkor tisztességes durrogással jelzi, hogy valami nincs rendben. A csere sem ördöngősség, még csak figyelni sem kell igazán, ha a hosszból nem derülni…..
Ez a nagy dög bálna nekem nagyon hiányzik! A videót nagy hanggal tessék nézni, megéri! És hogy milyen utat tett meg az autók fejlesztése máig? Itt megnézheted, de hozz előtte enni és innivalót!..
WRC2011 / Svéd Rally / Skandináv fiesta Annál szebb, és izgalmasabb szezonkezdést nem is kívánhatna a raliért rajongó ember, mint amilyenben a múlt hétvégén volt részünk Svédországban. A 2011-es WRC szezon nyitánya, minden idők egyik legszebb és legizgalmasabb versenyként…..
Roli82 2011.02.13 20:13:44
Bálint Ricsit nem kell bemutatni senkinek, aki - akár csak érintőlegesen is, de - érdeklődik a rali iránt. Blogjával és annak szinte zsibbasztóan delejes fotóival rendszeresen szerepel címlapunkon is, a tavalyi nagy karácsonyi ajándékosztásban pedig igen értékes koncnak számított…..
Dél-Afrika a BMW hagyományosan jelentős piaca. Van is a témában egy ősi sowetói zulu vicc. Minek a rövidítése a BMW? Break My Window, azaz törd be az ablakom. Az öböl repülőről A BMW két okból helyezte az új 6 Cabrio világbemutatóját Dél-Afrikába: a déli féltekén ilyenkor…..