Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csiga11

30 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eladólány blogja 2015 2015.01.01 22:11:11
Megint egy új év... A tavalyi nem sikerült jól, így kicsit félek, hogy az idei is hasonlóan folytatódik. Főleg ősztől történtek rossz dolgok a családban, és ezek nem zárultak még le. És amitől a legjobban félek, az az, hogy nem vagyok biztos abban, hogy képes leszek változtatni…..
Az élet a legnagyobb rendező, mondják, és most azt remélem, hogy tényleg így van. Vagyis, ami történik, talán nem véletlen, és eredménye is lesz. Túlzás hinni benne? Nekem nem az. Szerintem nincsenek véletlenek. És minden gondolatommal azon vagyok, hogy higgyek ebben. ..
Te jó ég... Másfél év eltelt az utolsó bejegyzés óta. Nem is tudom, mikor  telt el ennyi idő. Bár sok minden történt azóta, alapvetően mégsem történt semmi. Ilyet más is érez? Mások mellett is így halad el az élet? Észrevétlen? Egyik nap a másik után, eredmény nélkül.…..
Eladólány blogja Behavazódtam... 2013.01.26 20:55:01
Miért érzem, hogy folytatódik a rossz széria?? Talán, mert így is van.  Idétlen tinikönyveket olvasok, hülyén viselkedem, nem haladok a munkámmal, nincs kedvem semmihez... Ez a téli depresszió, vagy ez a szerelem?! De tényleg nem értem a mai viselkedésem. Rá sem néztem,…..
Hol van már a karácsony és a szilveszter?! Már benne járunk a januárban.  Ellep a munka, rosszak a kórházi eredményeim, fáradt vagyok. Így indult az év. Mégsem csak ez történt, és nem feltétlenül csak ezek a történések izgatnak... Hogy van az, hogy az ember egyszer csak…..
Eladólány blogja 2013 2013.01.01 16:06:12
Eljött az új év első napja. Idén nem volt kedvem semmilyen zajos bulit csapni, így kissé unalmasan, öregesen telt a szilveszter. De nem bánom, jó volt pihenni, filmeket bámulni hajnalig. Van bennem várakozás, vágyakozás, talán nyitottabb lettem az elmúlt év második felében.…..
Édesek és mostohák. Jó film. Nem először láttam, de mindig sírok közben.  Megjelent Ulickaja új könyve: A mi urunk népe. Már olvasom. Van egy szűk hónapom, hogy felkészüljek a pénzügy vizsgákra. Pffff......
Ez egy francia film címe. Audrey Tautou játszik benne, és elbűvölő, mint mindig. Aranyos film, nem könnyed, de szórakoztat, nem drámai, de megható. Pont ilyen filmre vágytam ma. ..
Eladólány blogja SZJG 2012.10.07 18:12:03
Elért engem is a Szent Johanna Gimi-láz. Az 5. kötetet tegnap, azaz egy nap alatt olvastam el... Irodalmilag nulla, de a történet magával ragad. Éljenek a gimis évek!..
Eladólány blogja Első nap... 2012.09.20 21:58:59
Ez a nap is eljött. Az első munkanap az új munkahelyen. Reggel a szokásosnál kicsit korábban ébredtem, és indultam Budakeszire. Egész este izgultam, mint mikor új tanév kezdődött az iskolában. :) Van még bennem tanácstalanság, de remélem, ez oszlani fog, ahogy a napok múlnak...
Eladólány blogja Változás 2012.08.19 12:58:11
Hát, a Húsvét nem a napokban volt... Rég írtam... Közben eltelt a nyár. Májusban 33 éves lettem. Nem változott ettől semmi, de mégis elgondolkodtam eddigi életemről. Még elszántabban kezdtem keresni egy új állást. Június végén kiderült a Honvéd Kórházban, hogy mégis…..
Eladólány blogja Húsvét 2012.04.09 17:29:27
Elmondhatom magamról, hogy a Húsvétot pihenéssel töltöttem. Ennek kifejezetten örülök, annál is inkább, mert rám fért a kikapcsolódás. Elég hideg lett az idő az ünnepre, de egyik nap mégis haza utaztam. Anyám megsütötte élete legjobb fonott kalácsát, már csak pár szeletre…..
Eladólány blogja Tavasz 2012.03.24 21:18:26
 - Mi a tavasz és hol van? – kérdezte a kislány a 6-os villamoson. A melengető napsugarak már igazi tavaszi időt hoztak, még a villamosban is érezhető volt. - A tavasz az, amit érzel a nap melegében, a fényekben, a virágok színeiben. A tavasz mindenhol ott van - mondta az…..
Eladólány blogja Március 15. 2012.03.15 18:57:14
Március idusán szép napsütéses nap volt. Bár én ebből nem sokat éreztem, mert itthon voltam. Az ablak megtisztítása volt mára kitűzve feladatul, és ezt el is végeztem. Függönymosás és takarítás kipipálva. Holnap haza utazom. Csak egy napra. Átadták a Kossuth-díjakat. Ákos…..
Eladólány blogja Itt a tavasz 2012.02.26 22:37:00
Február utolsó napjaiban beköszöntött a tavasz. Egész hétvégén csodálatos napsütéses idő volt, igaz ugyan, hogy fújt az szél, sokszor erősen is, de már visszavonhatatlanul tavasz illat érződik a levegőben. Aki tehette sétált a városban, rengetegen voltak mindenütt. Tegnap…..
Lassan vége a télnek. A tegnapi hóesés után ma reggel kisütött a nap, és úgy érezni, közeleg a tavasz. Az életem megint én bonyolítom túl… B-vel találkoztam szerdán, boroztunk. Túl sokat is. Átölelt, beszélgettünk, ittunk. De nem maradtam nála… Sokat ivott,…..
Eladólány blogja 2012 2012.01.01 16:27:00
Megint eltelt egy év... Nem mondhatnám, hogy sok örömet hozott. A kérdések, a problémák, a szomorúságok itt maradtak... Persze nem csak rosszat hozott: barátokat, megértést, szeretetet is hozott, és felismerést sok tekintetben. És az év végére adott egy erős elszántságot, hogy…..
Eladólány blogja Ezüstvasárnap 2011.12.11 21:02:07
Egyre közelebbi a karácsony... Várom már az ünnepet. Várom a hazautat, a pihenést, a finom ételeket. Várom az elcsendesedést, a megnyugvást, a bocsánatot. És várom az új évet, a kezdetet, az ismeretlent. Készülődöm már, a lakásban gyertyák égnek, bevackolom magam a fotelba…..
Eladólány blogja Advent 2011.12.04 16:48:49
Múlt vasárnap már meggyújtottuk az adventi koszorún az első gyertyát. A héten beköszöntött a december, kissé szeszélyes időjárással. Még nem a hó, csak az eső esik. A plázákban rengetegen vannak, válság ide vagy oda, az emberek vásárolnak. Ha tehetem, nem is megyek…..
Eladólány blogja Őszi vasárnap 2011.11.06 16:09:06
Elérkezett az utolsó pihenőnap, holnap már vár a munka. Elégedett vagyok magammal, mert pihentem is, olvastam is, barátokkal is találkoztam. A mai napot még kihasználtam alvásra, főleg, hogy hajnali három volt már majdnem, amikor aludni tértem. Tegnap este baráti összejövetelt…..
A négy napos hosszú hétvége első napja van. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy jól kihasználom majd az időt, és az elmaradt feladatokat elvégzem, mellette pihenek, olvasok, barátokkal találkozom és sétálok a jó levegőn. Persze sokszor közbeszól valami, és nem sikerül a négy napba…..
Eladólány blogja Hangulatok 2011.10.13 21:10:54
A változó hangulat még mindig jellemző rám. Hol jó kedvem van, hol rossz. A múlt pénteki házibuli nagyon jó volt, sőt szombaton is iszogattunk barátokkal. Jól esett. Úgy éreztem, szeretnek, nem vagyok egyedül a gondolataimmal, az életemmel. Holnap randim van. Eléggé ideges vagyok…..
Eladólány blogja Könnyek 2011.10.04 08:04:27
Elég hallanom egy hírt, és előtörnek a könnyeim. Mikor lesz ennek vége???Egyre távolabbinak érzem a hétvégi bulit, én távolodom tőle... Jókedvet akartam, aztán még a rossz is rosszabb lett... ..
Olyan, mintha még nyár lenne: szokatlanul enyhe a kora ősz. Bár most már hamarabb sötétedik, és hűvösek a reggelek és az esték, jól esik a séta délutánonként az aranyló lombok alatt. A természet hív, de az emberek idegessé tesznek. A hétvégén magamban voltam. Nem vágyom…..
Eladólány blogja Nyár van 2011.07.24 18:58:00
Bár ez most az ablakból nézve nem látszik. Esik, hűvös van. A csendes esőt szeretem. De itt a városban nem jó az eső. Persze az emberek miatt nem jó… Mert mindenütt a kutyák ürüléke, ami esőben messziről bűzlik… Vidéken más, ott hallgatni, nézni is jó az esőt,…..