Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cagnazzo

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Daru dőlt a lelátóra a dél-koreai Forma-1-es építkezésen, nem sérült meg senki. A motorsport-total.com fotósa, Michael Lok fényképezte le az esetet, ami igen látványos, de következményei kevésbé súlyosak: összetört a célegyenesbeli tribün korlátja, néhány szék, és…..
Cagnazzo 2010.09.30 20:16:20
@Crocuta: :-))))) Na vegre egy kis humor, ott a magyar valosagban.... 5-os!:-)
  Lewis Hamilton pole pozíciójának ünneplését csak az zavarta meg kissé Kanadában, hogy az időmérő után figyelmeztetést és 10 ezer dollár pénzbírságot kapott.  A megadott időn kívül ért vissza a depóba: McLarenjéből kifogyott volna a benzin, leállította,…..
f1 Alonso: Nem tudom, mi történt 2010.05.29 18:00:00
A kétszeres bajnok be sem jutott az időmérő utolsó harmadába, Massa is csak nyolcadik lett. A Ferrarinál elég nagy a tanácstalanság. "Nem tudom" - válaszolta az egyik spanyol tévének Alonso, amikor azt kérdezték tőle, miért lett csak 12. Úgy tűnt, szimpla taktikai hiba…..
650 fős kölni F1-központját 150 fősre csökkenti a cég, mivel már nem indul a Forma-1-ben.Ötszáz ember munkájára nem lesz szükség a továbbiakban, ők végkielégítést és maximum egyéves bérüket kapják. A megmaradtak utcai autók tuningolásával és más kategóriájú…..
Mit csinál a kedves divatimádó turista, ha elered az eső, vagy nagyon hideg van Londonban? Lelkiismeretesen végigjárja az összes nagyáruházat, hogy részletesen megszemlélhesse a kínálatot. Itt nem tilos tapogatni, emelgetni, valamiért nem követik szúrós tekintetek az ember minden…..
Bujtor István halála miatt egyelőre úgy tűnik, hogy csak az MTV tervez műsorváltozást. Mint azt már az ajánlóban megírtuk, az m1 ma este 22:20-as kezdettel a Pogány Madonna című bűnügyi akció-vígjátékot tűzi műsorára a Hét év házasság című francia film helyett. Az m2…..
A spanyol elfogadta a kihívást, jövőre kezdenek.Az angol szerint, ha ellenfele átül a Ferrariba, egy évtizeden át kettejük közül kerül ki a világbajnok."Örülnék, ha Alonso végre ferraris lenne, újrakezdődhetne a harc, tíz évig csak mi ketten nyernénk…..
f1 Badoer: Monzában pontot akarok 2009.08.31 17:17:00
A Ferrari-beugró két tök utolsó hely után is bízik benne, az istálló megtartja.”Monzában pontszerzésért indulok, biztos vagyok benne, jó eredményt érek el. Rengeteget teszteltem ott, becsukott szemmel is végig tudnék menni. Szerintem maradhatok, ez a hétvége pozitív volt,…..
A lábadozó Felipe Massa egy brazil újságnak elmondta, miért nem tér vissza a Forma-1-be a volt hétszeres bajnok.Schumacher a brazil Ferrari-pilóta kidőlése után fogadta el az istálló felkérését, de két hét múlva lemondta februári motorbalesetében szenvedett…..
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..
A Hungaroringen elszenvedett súlyos bukása után már otthon gyógyuló Felipe Massának DVD-n juttatták el jókívánságaikat pilótatársai. A több mint négy perces felvételen, amelyet még a Hungaroringen készítettek, a mezőny minden tagja üzent a Ferrari braziljának, angolul, olaszul…..
Cagnazzo 2009.08.11 19:10:57
Cagnazzo 2009.08.11 19:11:47
Szombati, hungaroringi időmérőn történt súlyos balesete után megoperálták Felipe Massát, a beavatkozás sikerült, a versenyző életveszélyes, de stabil állapotban van a Honvéd-kórházban, továbbra is mesterséges kómában, lélegeztető gépen.Orvosai vasárnap reggel kis…..
Mégsem rúgja ki Nelsinho Piquet-t a Magyar Nagydíj előtt a Renault, a csapat pénteken megerősítette, ő indul Fernando Alonso mellett. A brazil elbocsátásáról hazai sajtója írt a hét közepén, mert idén még pontot sem szerzett, másfél év alatt mindössze egyszer indult jobb…..
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..
Cagnazzo 2008.01.14 11:53:35

Tisztelt szerkesztoseg!!!


Van a vilagnak olyan szeglete, -gondolom, es hiszem- ahol mar nem a szenzacio, annak keresese, mindenaron torteno eladasa elvez prioritast, talan az erkolcsi ertek is szerepet jatszik, oly' esetekben, mikor borzad a lelek.

Az utobbi 3 evben Londonba kot a munkam, s maganeletem, ha megengedik inkogitoban maradnek, a media vilagan belul "elvezkedem" magam is.

Elrettenessel, es nemi undorral olvastam az Indexen (szeretem, szeretek innen tajekozodni az otthoni esemenyekrol, osszhangban egyeb forumokkal, termeszetesen) 1 vagy 2 honapja is tan a roman kisgyerekrol, aki kedvere garazdalkodhat, lophat, csalhat a Blahan. A hir magaban is verlazito, higgyek, higgyetek el, londoni kollegaim sem derultek a hiren, es nem a hir ertek miatt. Nem kell mondjam, del- es kelet -London szamos helyen tortennek bandahaboruk, keselesek, ami szornyu tragedia az angol tarsadalomra nezve. Talan a CCTV-k, azaz terfigyelokamerak elhelyezesevel picit javul a helyzet. Tehat a hir magaban senkit nem mozgat meg.

Deviszont! (igy, egyben) Az, hogy az Index videoval tarsitott jopofa cikkben szolal meg, miszerint a kis srac milyen cool, es jopofa, es a videon roghognek otthon, hat, bavallom, ilyet piciny palyafutasom soran meg nem tapasztaltam. Amennyiben a kisfiut nem lehet elitelni, illetoleg kiebrudalni az orszagbol, en azt gondolom, kell lennie megoldasnak, de semmikeppen a star-shining - sztarolas a megfelelo gesztus jelen esetben. Mindig biztam, s toretlenul bizom az Index itelokepessegeben, ez esetben azonban valahol elgurulhatott az a gyogyszer. Es mit ad Isten? Mult heten eletveszelyesen megsebesitett egy 15 eves fiut az Mp3 lejatszojaert!!!!! Atyaeg! Tehat ha jol ertem: egy romaniai magyar kisfiu, a jo eg tudja, hogy kerult az orszagba, (azt a hirt kihagytam, de tan mellekes is) tartja rettegesben az EU conform Magyarorszag fovarosanak egyik teren levoket?! Uj torvenyt irni ennyi ido alatt nem tudunk, de legalabb egy elrettentessel, es teljes elutasitassal irott cikkel picinket javithatnak a kepen, ugy hiszem. Mindazeonaltal a legjobb, es legcelravezetobb megoldas jelen esteben, ha egyszeru bunozokent nem allitjuk jopofa kis teremtmeny targyava szerencsetlent. Hozzateszem, minden eromre, neveltetesemre, akar jelen poziciom segitsegere szukseg van, hogy ne ruhazzam fel olyan jelzokkel , melyet magam is megbannek.


Tisztelt szerkesztoseg!

Nem remelem, hogy levelem sarkabol forditja ki kelloen elkorcsosult "hiresakaroklennibarmiaron" vilagunkat, nem vagyok mar annyira naiv. Jelen esetben azonban nem a "kisfiu" akart ismertte valni, Onok, Ti tettek (esetlegesen a tobbi mediummal karoltve) egy kis celebrity-ve a Blahan.

Megis bizom benne, hogy jobb belatassal, mas oldalrol torteno hirkozlessel eltavolithato lesz ez a piciny szugas fog a Blaharol. Es kezdodhet az oszinte, ertelmes ujitas az orszagban!

Ehhez kivanok kello erot, meltosagot es kitartast!


AM.


London

12/01/2008

Ezúton is gratulálunk annak a zseniális közlekedésmérnöknek, aki az Air Race miatt lezárta a Bem utca felét, totális káoszt és agresszivitást zúdítva a normál esetben is zsúfolt rövid utcára. Alant olvasható egy fulladozó lakó levele, fotókkal. Kedves Homár! Elképesztő,…..