Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wendriner úr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
egy ragyogó példa arra, hogy a közvéleménykutatásban mit hívnak értéksemleges, elfogulatlan kérdésfeltevésnek. Erre válaszoljon valaki objektíven, aki tud. By Népszava:  ..
Wendriner úr 2011.02.08 21:27:33
Azért csak ne menjünk el szó nélkül a Heti Válasz felelős szerkesztője tollából született vidám kis színes, homofób íráska mellett. Mindig külön bája van, ha valaki a többségi tudatából gúnyolódik kicsit az egyenlőségi törekvéseken. Tolerancia rulez.   ..
Ízlelgessük, mekkora találás, szólelemény: luxusfilozófusok. Nice! ..
Wendriner úr 2011.01.18 15:48:19
Magyar Nemzet a benzinárakról: Magyar Hírlap a benzinárakról.  Ha már ők sem értenek egyet, akkor tényleg kinek higgyen az ember? :-)..
Magyar Hírlap:  Magyar Nemzet: Népszabadság  Végül Népszava:…..
Wendriner úr 2010.12.20 13:40:11
Se kiköpni, se lenyelni nem tudja Bán Károly és a Magyar Hírlap Gyurcsány Ferenc őszödi villájának ügyét, pedig érezhetően annyi erőt feccölnek bele. A szerző először november közepén kürtölte tele az üggyel a közbeszédet, de legalábbis saját…..
Az év alighanem legelképesztőbb, legcinikusabb írását produkálta bizonyos Szentesi Zöldi László a mai Magyar Hírlapban. A szerző azon élcelődik a tőle megszokott lapos humorral, hogy a laptársak egyike-másika fehér címlappal jelent, jelenik meg a héten az…..
Wendriner úr 2010.12.04 17:43:58